x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2024   •   00:40
Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună
Sursa foto: Hepta

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună. Cuplul a anunțat vestea pe Instagram-ul lui Hailey, împărtășind un videoclip și imagini de la o ședință foto în care cei doi par să își reînnoiască jurământul.

Hailey și Justin au fost foarte deschiși în legătură cu dorința de a avea copii și de a-i avea tineri (Justin are 29 de ani, iar Hailey are 27 de ani), iar Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii încă din 2021.

„Întotdeauna am știut că suntem aliniați cu privire la ceea ce ne dorim în viitor", a declarat ea pentru ELLE: „Am vorbit despre faptul că vrem să ne căsătorim tineri și să avem o familie tânără și să ne construim o viață. Chiar înainte de a ști că ne dorim să fim unul cu celălalt".

În decembrie 2020, Ellen DeGeneres l-a întrebat direct pe Justin ce părere are despre copii, spunând: „Câți copii vei avea și când?".

„Voi avea atâția câți dorește Hailey să nască", a răspuns Justin: „Mi-ar plăcea să am și eu un mic trib. Dar, da, este corpul ei și orice vrea să facă... cred că vrea să aibă câțiva".

El a adăugat apoi că „Hailey încă mai are câteva lucruri pe care vrea să le realizeze ca femeie și cred că... nu este încă pregătită. Și asta este în regulă".

Hailey a realizat cu siguranță foarte multe de atunci, inclusiv lansarea unei linii de succes de îngrijire a pielii, scrie Cosmopolitan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×