x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Maxer, patron de salon şi gurist estetician

Maxer, patron de salon şi gurist estetician

de Catalina Iancu    |    07 Oct 2007   •   00:00
Maxer, patron de salon şi gurist estetician

Aţi mai văzut vreodată un doctor care pozează in macho, cu şapca-ntr-o parte şi descheiat la şliţ? Dacă n-ar fi nu v-am povesti...

MESERIE - de acum are cine să ne infrumuseţeze şi să ne mai slăbească cu fiţele!

Aţi mai văzut vreodată un doctor care pozează in macho, cu şapca-ntr-o parte şi descheiat la şliţ? Dacă n-ar fi nu v-am povesti...

Dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Deocamdată s-a reinventat in peisajul show-bizului dămboviţean. Mai precis, a lăsat-o mai moale cu muzica şi s-a apucat de meseria pentru care şi-a tocit coatele pe băncile facultăţii. Mai mult vedetă mioritică decăt medic (pănă acum), Dinu Maxer a făcut mai multe schimbări in viaţa sa in ultima vreme: s-a despărţit de Nicoleta Luciu, a lăsat-o neimpresariată şi pe sora acesteia, pe Iuliana, şi-a luat o nouă prietenă, pe nume Deea, şi şi-a deschis recent cabinet de... "Estet". Mai precis, un centru de infrumuseţare şi de slăbit.

Salonul ca salonul. Dar patronul... este foarte tare, frate! Cum s-a pozat el cu pieptul dezgolit şi cu măna in chiloţi! Să te tot duci la un asemenea doctor care inspiră... şi expiră. Dinu va opera aşadar pe la buzunarele celor cu bani, care nu pot slăbi acasă cu fructe şi salate, ci au nevoie neapărat de-un aparat care "curăţă grăsimile".

Â

DE TOATE PENTRU TOŢI. "Amfitrion va fi binecunoscutul interpret Dinu Maxer, unul dintre acţionari", s-a scris in invitaţia oficială, trimisă la deschiderea centrului. Prin urmare, Dinu e de toate: şi amfitrion, şi căntăreţ, şi medic de familie şi, mai nou, acţionar. Peste numai două săptămăni va susţine examenul de specialitate in medicina de familie. In plus, el va urma cursurile de specializa-re in ozonoterapie, un domeniu nou in Romănia. Bineinţeles că "manechinul" care s-a sacrificat să facă demonstraţiile a fost chiar prietena acţionarului. Deea - la tratament, Deea - la masaj, Deea - la saună. Vai DeEa! Cum a trebuit să stea in saună uscată păn’ la găt, pe toate mesele de tratament, in toate poziţiile şi la toate aparatele din cabinet. Au fost prezente la deschidere vedete care chiar au nevoie. Atăt de infrumuseţare căt şi de slăbit: Bety (Etnic), Carmen Pleşea (cu şarpele), Laura Andreşan (cu căinele) sau Alina Sorescu. De reţinut: centrul de infrumuseţare patronat de Maxer "este conceput exclusiv pentru nevoile oricărui client şi oferă servicii de infrumuseţare şi remodelare corporală... Iar echipa este alcătuită din specialişti redutabili". "Mai redutabil" decăt Dinu Maxer pozat lăngă afişul cu el insuşi nu poate fi nimeni!

catalina.iancu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden