x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Moda italiană, la Ateneu

Moda italiană, la Ateneu

de Catalina Iancu    |    30 Iul 2009   •   00:00
Moda italiană, la Ateneu

Miercuri seară a avut loc în faţa Ateneului Român cea de-a patra ediţie a evenimentului "Moda e musica sotto le stelle". Anunţată drept "Cel mai mare spectacol de modă outdoor din România", manifestarea se înscrie în seria show-urilor lăudate la care nu trebuie să te duci cu sacul.



Momentele artistice au fost asigurate de Răzvan Mazilu, Marcel Pavel şi Corina. Dacă Marcel Pavel s-a integrat în peisaj cu "Nessun Dorma", arie din "Turandot" care a deschis evenimentul, iar Răzvan Mazilu a dansat pe muzica semnată de milaneza Ornella Vanoni, mai precis pe melodia "L'appuntamento", celelalte apariţii mai mult au fragmentat show-ul de modă decât să-l întregească.
Solista Corina a cântat "Quieres Una Aventura", primind replica de la Toni Cottura de pe CD, rapperul german nefiind prezent.

INVITAŢI
În timp ce spectatorii au urmărit prezentarea de pe scaune, iar o seamă de gură-cască de după gardurile de protecţie, dinamovistul Cristi Borcea s-a aşezat la câţiva metri de un panou cu "interzis accesul câinilor în parc", iar fotografii şi cameramanii s-au înghesuit să-l imortalizeze lângă desenul buclucaş. Dacă a strălucit ceva la eveniment, acestea au fost reflectoarele care au luminat Ateneul Român.

HAUTE COUTURE
Şi-au prezentat vestimentaţiile creatorii italieni de modă haute couture: Renato Balestra, Maison Gattinoni, Marella Ferrera, Gianni Calignano, Farhad Re, iar încălţămintea a aparţinut designerilor Alessandro Ronci şi MaxClan. Au mai participat tinerele creatoare de modă din România - Andreea Buzdugan şi Raluca Cazimirovitz de la Casa de modă "Reigna Couture".

MODEL DE TOP
De asemenea, a fost prezent top-mo­delul internaţional Ana Tanic. Croata este considerată unul dintre cele mai frumoase chipuri din lumea modei şi a reclamelor internaţionale, în prezent fiind noua imagine Lancia, postură pe care au deţinut-o înaintea sa Carla Bruni şi Eva Herzigova. Evenimentul a fost prezentat de Iuliana Tudor.

Printre invitaţi s-au aflat, evident, şi vedete: Raluca Turcan, Monica Columbeanu şi Ramona Gabor, Roxana Iliescu, Mirco Maschio şi logodnica sa de culoare, Aisha Howard, Iuliana Marciuc, Mihai Albu şi alţii.
Evenimentul s-a desfăşurat sub patro­najul Ambasadei Italiei la Bucureşti şi al Asociaţiei ATA (Associazione Terziario Avanzato).

×
Subiecte în articol: antimonden moda