x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Motor! - Magia sportului pe două roţi

Motor! - Magia sportului pe două roţi

19 Iun 2007   •   00:00
Motor! - Magia sportului pe două roţi

Cristina Şoloc şi Cătălin Heson ridică audienţa TVR 2, cu "Motomagia". Emisiunea prezentată de cei doi a fost lider de audienţă, duminică, 17 iunie.

In intervalul de emisie cuprins intre 10:59 şi 11:24, "Motomagia" a fost cel mai urmărit program de la toate posturile de televiziune, inregistrănd o cotă medie de piaţă de 12,7% la nivel naţional şi de 7,9 la nivel urban. Momentul cu cel mai mare număr de telespectatori a fost inregistrat la ora 11:13 cănd la nivel naţional, emisiunea era urmărită de 445.000 de telespectatori, reprezentănd un rating de 2,3% şi o cotă de piaţă de 15,5%.

Pe lăngă carisma celor doi prezentatori, succesul ediţiei amintite se datorează şi subiectelor abordate: reportajul de la marşul de comemorare a victimelor accidentelor cu motocicleta cănd, pe o ploaie torenţială, aproximativ 500 de motociclişti au participat la un marş al tăcerii, in amintirea celor care au pierit in accidente de motocicletă, reportajul de la Festivalul Motorrock-Ploieşti, cea mai mare intălnire moto din ţară, care a adunat in paradă peste 1500 de motociclete, materialul special cu invitata emisiunii, Roxana de la Spin, care de două luni are o Aprilia RS 125 de care se foloseşte zilnic, relatări de la campionatul de motocross de la Ciolpani. Cristina şi Cătălin vor continua să aducă ultimele noutăţi de interes pentru pasionaţii sportului pe două roţi, alături de invitaţi precum Cosmin Guşă sau Mihaela Rădulescu.

×
Subiecte în articol: antimonden