x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden New York, New York - 28 de oraşe "atinse" de turneul Aurei Urziceanu

New York, New York - 28 de oraşe "atinse" de turneul Aurei Urziceanu

01 Mar 2008   •   00:00
New York, New York - 28 de oraşe "atinse" de turneul Aurei Urziceanu

Are un nume ce te duce cu gândul la multă energie. Şi nu-l dezminte! Aura Urziceanu (foto) a plecat din ţară în luna decembrie şi a mai revenit... la jumătatea lui februarie! Ce s-a petrecut în acest timp?


Are un nume ce te duce cu gândul la multă energie. Şi nu-l dezminte! Aura Urziceanu (foto) a plecat din ţară în luna decembrie şi a mai revenit... la jumătatea lui februarie! Ce s-a petrecut în acest timp? Aniversări, întâlniri de suflet, concerte, drumuri (cu peripeţiile de rigoare), mărturisiri emoţionante. "Am ajuns de Crăciun în Germania, la Karlsruhe, alături de familia fratelui meu. La 28 decembrie o sărbătoream, la Londra, pe nepoţica mea, Mia, care a împlinit doi ani. Revelionul l-am petrecut pe repede înainte. Luni deja eram în avion spre New York. Ce să fac dacă agenţia mea de impresariat mă ia mereu prin surprindere?" Era programat un singur turneu "legat", dar au fost, de fapt, mai multe etape. Aşa că Aura a vizitat întâi Japonia, unde a şi concertat la 2 ianuarie, la Tokyo, apoi s-a reîntors în oraşul despre care cânta cu foc Sinatra. A urmat un turneu de 28 de zile în tot atâtea oraşe din America, printre care: Chicago, San Francisco, Denver, San Diego, Los Angeles. O escală de două concerte tocmai în Brazilia, la Rio de Janeiro, şi o alta, la 8 februarie, în Australia, au încheiat plimbările cântătoare. Abia la 10 februarie, Aura Urziceanu s-a reîntors la New York. Dar, atenţie!, "sfârşitul" nu-i aici. De acum încolo, artista va susţine patru turnee pe an, câte unul de anotimp. Iar durata fiecăruia se va situa între o lună-o lună şi jumătate!


REÎNCÃRCAREA. "Am avut un public superb, a cărui căldură contrasta cu gerul de afară. Nu mai voiam să se termine acest turneu!", spune interpreta. "Plecasem din România cu un stres enorm, obosită de alergătura de aici, unde viaţa devine tot mai dificilă. Culmea, în turneu m-am liniştit, m-am revigorat complet. Am simţit cum mi-am reîncărcat bateriile personale. Mi-a ajuns la suflet mărturisirea unei doamne din America: «Eram foarte supărată, am pe cineva bolnav în familie. Când mi-aţi zâmbit, mi s-a înseninat viaţa!»". Acum, cu forţe proaspete ca primăvara, Aura Urziceanu îi aşteaptă pe alţii să-şi încerce măiestria coardelor vocale. Unde? La Megastar, ce-şi redeschide astăzi porţile, de la ora 20.00. (Anca Stănescu)

×
Subiecte în articol: antimonden new york