x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Octavia Geamănu a născut un băiat: "Nu pot să adorm de bucurie!"

Octavia Geamănu a născut un băiat: "Nu pot să adorm de bucurie!"

20 Noi 2016   •   19:20
Octavia Geamănu a născut un băiat: "Nu pot să adorm de bucurie!"

Marian Ionescu este tată. În urmă cu câteva ore, liderul trupei Direcția 5 și-a strâns în brațe fiul nou-născut. Octavia Geamănu a născut prin cezariană, în această dimineață, într-o cunoscută clinică privată din Capitală, anunță Libertatea.

Octavia Geamănu l-a făcut pe Marian Ionescu cel mai fericit bărbat, în această dimineață. Deși nașterea fiului lor, care va purta numele de Andrei, era programată pentru mâine, bebelușul și-a luat părinții prin suprindere și a venit pe lume cu o zi mai devreme. Știrista de la Antena 1 a intrat în travaliu mai devreme, motiv pentru care a fost condusă direct în sala de operații. Artistul nu s-a mișcat de lângă ușa sălii și, cu toate că a refuzat să asiste la operație, a fost primul care a luat băiețelul în brațe.

La scurt timp de la marele eveniment, Octavia a scris un mesaj pe pagina ei de Facebook pentru toţi cei care o apreciază şi o susţin:

"In urma cu 7 luni, pe cand lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat in calendar, in dreptul datei 20.11.2016 - baby boy. Am avut incredere in Dumnezeu, in destinul meu si-n medicul meu. Azi, la 11 si-un pic, ma uitam la darul vietii si ma intrebam cu cine seamana. Le multumesc cu tot sufletul atat prietenilor mei, dr. Claudia Mehedintu si dr. Sorin Ionescu, cat si echipei medicale, pentru ca mi-au pus in brate un baietel de nota 10. Va imaginati ca desi mi-e somn de pic, nu pot sa adorm de bucurie. Sa fiti sanatosi!", este primul mesaj al Octaviei, după naștere.

×
Subiecte în articol: octavia geamanu