x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Om bun”, în haine de Gală

“Om bun”, în haine de Gală

de Jurnalul National    |    14 Feb 2008   •   00:00

La 29 februarie va avea loc, la Sala Palatului, Gala “Om bun”, un concert de zile mari care reuneşte nume la fel de mari.

Zece folkişti, numai unul şi unul, vor cânta începând cu ora 19:30, pe parcusul a patru ore. Victor Socaciu, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Dinu Olăraşu, Daniel Iancu, Pavel Stratan, Tatiana Stepa şi Ada Milea vor evoula într-un spectacol 100% live. Ada Milea şi Pavel Stratan sunt pentru prima dată prezenţi în calitate de invitaţi la Gală.

Maratonul de folk va fi prezentat de Adrian Ivaniţchi. “Am început anul cu Festivalul În­drăgostiţilor de la Craiova, iar acum urmează Gala «Om bun». Interesant este că în ultimul an aproape că s-a dublat numărul festivalurilor de folk, ceea ce dovedeşte că acest gen e în continuă mişcare... ascendentă. Sunt invitaţi la Sala Palatului toţi cei care se iubesc şi care iubesc muzica folk”, ne-a de­clarat Ducu Bertzi.

Evenimentul pus la cale de Victor Socaciu este organizat de Fundaţia culturală “Om Bun”, Asociaţia Culturală de teatru şi film “Dracula” şi Music Management. Biletele costă 35, 50 şi 70 de RON şi pot fi procurate de la Sala Pala­tului, Magazinul Muzica, dar şi de pe www.biletedelatati.ro.

×
Subiecte în articol: antimonden