x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pantof şi clepsidră-n aer

Pantof şi clepsidră-n aer

de Anca Stanescu    |    06 Sep 2007   •   00:00
Pantof şi clepsidră-n aer

E vremea schimbărilor radicale. Bruneta Celia şi-a pus in cap să dea de pereţi cu tiparele, dar, pentru prima oară, nu cu cele vestimentare. Asta da premieră!

E vorba despre un nou videoclip filmat la Sibiu, "Trag aer in piept". Focoasa jună şi-a intins neuronii pe sărmă şi-a făcut probabil şi-un brainstorming... cu ea in oglindă.

Rezultatul? I-au fulgerat rău prin cerebelul bine oxigenat nişte idei fantasmagorice, in care intămplările neobişnuite se imbină intr-o manieră menită a te lăsa cu gura căscată. Cel puţin aşa se laudă producătorii, care au asudat pentru inspiraţia fetei o zi intreagă.

Odată pătrunşi in lumea magică a clipului, ne vom confrunta, se pare, cu tot felul de enigme izvorăte din găndirea şi simţirea artisei (şi incă rulează filmul 1.408..). Probabil că nu ne vom dumiri de tot (sau, cine ştie, atunci vom ameţi iremediabil) decăt atunci cănd ne vom ciocni de obiectele plasate in aer: un glob pămăntesc, un telefon de epocă, un sfeşnic (cu lumănări aprinse!), un acvariu cu peşti, colivie, evantai, o casetă cu bijuterii, un pantof şi-o clepsidră. Ce mai, totul e cu schepsis.

O da lovitura Celiuţa noastră cu opera-i de mii de euro? Om trăi, om urmări (dacă vrem, că nu ne obligă nimeni) producţia la teve şi-om vedea. Dacă are baftă, fosta-i colegă Issa de la Elegance işi va roade unghiile, dacă nu, işi va face manichiură nouă, probabil.
Â

×
Subiecte în articol: antimonden