x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden PATRU INTREBARI PENTRU: MADALINA MANOLE

PATRU INTREBARI PENTRU: MADALINA MANOLE

05 Feb 2004   •   00:00

O fosta atleta si controloare de trafic aerian, care a renuntat la serviciul atractiv din Otopeni pentru a se dedica in totalitate muzicii.

Ai fost controlor de trafic aerian. De ce nu te-ai facut stewardesa?
Pentru ca nu m-a atras niciodata. Meseria pe care mi-o alesesem atunci era mult mai palpitanta si mai dificila decat ceea ce faceau fetele ca stewardese. In afara de faptul ca a fost o provocare, pentru mine a fost si o oportunitate. Anii petrecuti la Otopeni au fost extraordinari, dar, cu toate acestea, am renuntat la meseria pe care o consider dintre cele mai frumoase din lume, in favoarea muzicii.

Ai jucat intr-un film. Ti-ar fi placut sa mai ai tangenta cu actoria?
A fost primul si singur rol intr-un lungmetraj: "Nelu", regizat de Dorin Doroftei, care-o avea in rolul principal pe Tora Vasilescu. Dan Stefanica mi-a incredintat atunci prima melodie, "Pentru noi doi nu poate fi alt cer". Practic jucam rolul unei artiste si dedicam piesa personajelor din film. A fost o alta experienta placuta, dar nu m-am gandit la actorie ca la o posibila meserie pe care s-o practic

Ce-ai face daca ti-ar ceda vocea si nu ai mai putea canta?
Doamne Dumnezeule... Probabil ca m-as resemna si as incerca sa privesc optimist. Sunt o fiinta suficient de echilibrata incat sa gasesc solutii si sa merg mai departe. Acum cativa ani am avut parte de o asemenea experienta. Terminasem un turneu prin strainatate. Din cauza oboselii si a unei raceli puternice dobandite n-am mai putut vorbi. Am realizat atunci ca as da orice sa m-aud vorbind din nou.

Pana acum ai demonstrat ca iti place aventura. Ai practicat vreun sport extrem?
N-am practicat nici un sport extrem pana acum, dar am facut atletism ani buni. Lucrul asta s-a intamplat prin scoala generala si eram inscrisa la Petrolul Ploiesti. Mi-a placut foarte mult, desi a fost ideea tatalui meu. Pe vremea aia eram buna la viteza si la rezistenta. Pe cea din urma mi-am pastrat-o pana in prezent. Dupa cum se si vede, am o conditie fizica foarte buna. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden