x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Raluca Bădulescu, mireasa lui Botezatu!

Raluca Bădulescu, mireasa lui Botezatu!

de Catalina Iancu    |    25 Noi 2007   •   00:00
Raluca Bădulescu, mireasa lui Botezatu!

Căţei, copii, mirese, parfum grecesc şi idei spartane, coafuri inalte şi machiaje suprarealiste. Unii au defilat, alţii au admirat la Săptămăna Modei.


Căţei, copii, mirese, parfum grecesc şi idei spartane, coafuri inalte şi machiaje suprarealiste. Unii au defilat, alţii au admirat la Săptămăna Modei.

Bucharest Fashion Week şi-a deschis porţile vineri seară la Rin Grand Hotel. Prima seară a debutat cu prezentarea colecţiei "Emerald Dream", semnată de Zina Dumitrescu şi Mihai Albu, care au avut-o ca mireasă pe distinsa Claudia Neghină. Scaunul de lăngă Irinel Columbeanu a rămas gol, fiindcă Monica a fost mai tot timpul pe podium, prezentănd pentru Mama Zina, casa de blănuri MG, Rossi Barbarosa sau Rita Mureşan. Aţi văzut vreodată căini pe catwalk? Ei bine, patrupedele Adrianei Bahmuţeanu, Oanei Roman şi ale lui Mircea Solcanu, imbrăcate in costume, au mers in pas cu modelele. Casa de blănuri MG a etalat o colecţie scumpă şi a ales-o pe Moni ca imagine pentru anul viitor. Cine putea să incheie seara? Evident, Cătălin Botezatu şi colecţia lui de lenjerie intimă masculină inspirată din tradiţiile spartane. După eveniment, intreaga adunare s-a mutat la Club Cuando, unde Rita Mureşan şi-a sărbătorit ziua de naştere. A fost prezent inclusiv Călin Popescu Tăriceanu, insoţit de soţia sa, Ioana. Â


45 DE KILOGRAME DE CRISTALE. Sămbătă, in cea de-a doua zi de festival, a făcut furori "Funeral", prezentarea aceluiaşi Cătălin Botezatu, o colecţie absolut spectaculoasă de rochii de seară. Modelele au intrat pe măna hair-stilistului Laurent Tourett şi a echipei sale, formată din şase specialişti veniţi special de la Paris. Aceştia le-au făcut fetelor coafuri foarte inalte, una dintre ele purtănd in păr un imens candelabru! Iar machiajele suprarealiste le-au fost realizate de Mirela Vescan. Cele 22 de fete ale lui Botezatu au intruchipat rolul unor fiinţe stranii, venite din altă lume. Rochiile haute-couture, toate realizate din materiale preţioase de culoare negră, s-au asortat cu jachete din blană de lamă sau vulpe. Prezentarea designerului a fost deschisă de una dintre cele mai frumoase femei din lume, Miss Polonia. Iar mireasa lui Bote a fost cea mai bună prietenă a lui: Raluca Bădulescu. Laura Olteanu şi Mihai Albu au făcut incă o dată echipă. Cei doi au creat o colecţie preţioasă la care au folosit nu mai puţin de 45 de kilograme de cristale Swarosky.

Tot in cea de-a doua seară şi-a prezentat colecţia şi unul dintre invitaţii speciali ai acestei ediţii a festivalului: Yannis Karitsiotis, un celebru designer grec. NFF i-a adus pe podium pe Ilinca Vandici, Cosmina Păsărin şi DJ Pagal şi o colecţie de haine de club. Roxana Moise a expus o colecţie de rochii de seară din mătase naturală, bomboana de pe tort fiind celebrul turban prezidenţial. Au mai participat colecţiile BSB, Passion du Brasil, Sover şi in final colecţia Renato Nucci.


DIN CULISELE CULISELOR. Curios lucru, copiii veniţi la eveniment, strănşi cu toţii in faţa podiumului, au urmărit cu mare atenţie show-ul. O spectatoare a căzut pe spate, la propriu. Fata n-a văzut unde se termină locul rezervat presei şi a picat in gol de la un metru. In aterizare s-a agăţat de cablurile de transmisie şi era căt pe ce să dărăme o cameră de luat vederi poziţionată la inălţime, aproape de tavan. Nimeni n-a fost rănit, totul sfărşindu-se cu bine. Unul dintre modele şi-a pierdut un pantof in timpul prezentării. Şi l-a scos şi pe celălalt şi a mers mai departe.

×
Subiecte în articol: antimonden