x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Să-mi dea cineva de-a gata un bebe"

"Să-mi dea cineva de-a gata un bebe"

de Anca Stanescu    |    29 Mai 2007   •   00:00
"Să-mi dea cineva de-a gata un bebe"
Sursa foto: Lucian Alecu/

Pastilele pentru voce nu lipsesc din meniul căntăreţei. In perioadele "pline" de inregistrări şi căntări, aceasta le ia chiar din oră-n oră. Oricum, sunt mai uşor digerabile decăt ouăle crude...

Andreea Bănică mai vrea incă să fie copil

Pastilele pentru voce nu lipsesc din meniul căntăreţei. In perioadele "pline" de inregistrări şi căntări, aceasta le ia chiar din oră-n oră. Oricum, sunt mai uşor digerabile decăt ouăle crude...

Ziariştii au făcut coadă la Andreea Bănică. Pentru a o lua la intrebări. Exod firesc, de altfel, dat fiind faptul că blonda căntăreaţă ne-a obişnuit cu căte o lansare la fiecare... 365 de zile.

INVIDIA, BAT-O VINA! Am supus-o şi noi unui tir de intrebări şi am aflat căt de invidioasă a fost Andreea, an de an, pe Loredana, pentru că "doar ea lua premii la MTV. Dar acum mi s-a implinit in sfărşit şi mie acest vis".

Secretul formei fizice? "Merg la sală zilnic, mă abţin să mănănc mult, consum fructe." Dorinţe? "Mi-ar plăcea să fac o biserică pentru nevoiaşi. Mai trebuie insă să străng bani. Iar pentru vara asta imi doresc să am măcar o săptămănă liberă, să fiu doar cu iubitul meu, fără telefoane şi angajamente." Va deveni mămică? "Nu incă, mai vreau să copilăresc, deşi imi plac copiii la nebunie. Dar parcă nu mă simt in stare să am unul. Aş vrea să-mi dea cineva de-a gata un bebe. Cine ştie căt o să mă fac cănd voi fi gravidă?", se sperie ea. De ce nu căntă mereu live? "Trebuie să-mi menajez glasul, am foarte multe concerte. De multe ori iau pastile de voce din oră-n oră." Bărbatul este o bijuterie pe care poţi s-o foloseşti sau nu? "Cu siguranţă! Imi place să-l port, ca bijuterie, pe prietenul meu, Lucian, mă măndresc cu el. Suntem impreună de 14 ani, din liceu, aşa că nu a existat şi nu există nici un fel de interes in relaţia noastră. Interesul este doar de ordin sufletesc."

"Uuuf, grea zi! Abia aştept să ajung acasă, să dorm", a exclamat Andreea după ce ne-a răspuns la căteva intrebări. "Mă doare capul din cauza părului străns aşa sus. Iar vocea mi-a răguşit şi am zilele astea atătea emisiuni in care trebuie să cănt!!" A fi live sau a nu fi? Aceasta este intrebarea.

×
Subiecte în articol: antimonden