x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se va mai naste un Soloc

Se va mai naste un Soloc

de Dana Andronie    |    12 Dec 2005   •   00:00
Se va mai naste un Soloc

Creste, putin cate putin, pe zi ce trece. In burtica i-a fost repartizat un "chirias", care peste cateva luni va da ochii cu lumea. Inclusiv cu mama si tata Soloc.

Peste patru luni Cristina Soloc va fi mama. Asadar si prin urmare, Catalin Soloc va deveni in aprilie, anul viitor, tata de fecior. Buna treaba! Numele Soloc nu se va pierde. "Am fost la ecograf ca sa vedem daca bebelusul are ceva intre picioare. Si are. Este baiat! Casca, dar in acelasi timp parea si foarte ganditor. Gagalicea de 350 de grame parca era Ganditorul lui Rodin", ne-a declarat Cristina, o mamica in devenire. Ce zice tatal (tot in devenire, care a inceput sa-si ia rolul de parinte in serios)? "Putea sa fie si fata, tot fericit eram! Dar acum, cand stiu ca voi avea baiat, ma bucur si mai mult pentru ca o sa am cu cine sa discut despre strategiile de cucerire a femeilor la fel de inteligente ca noi, barbatii".

REALIZARE. Cristina are o sarcina usoara, fara greturi, si inca se mai gandeste daca nu cumva a fost o greseala cand i s-a spus ca este gravida. Bine ca i-au crescut sanii si burtica, ca altfel chiar ar fi zis ca altcineva va naste in locul ei! Daca a calarit motocicleta si cand era insarcinata in luna a treia, va dati seama ce ar putea face la noua luni! Poate chiar sa nasca sub apa, desi doctorii nu i-au recomandat, pentru ca este prea ingusta in bazin. Ce-i mai ramane? Doar cezariana. Asa se mai naste un motociclist cu numele Soloc!

×
Subiecte în articol: antimonden soloc