x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Oferte de Valentine's day: românce pentru americani!

Oferte de Valentine's day: românce pentru americani!

de Diana Scarlat    |    14 Feb 2013   •   15:22
Oferte de Valentine's day: românce pentru americani!

Un site românesc de anunţiri matrimoniale, dedicat exclusiv bărbaţilor străini şi femeilor din România a înregistrat un record la numărul de cereri din partea masculină americană: aproape 1.000 de bărbaţi din Statele Unite ale Americii şi-au exprimat deja dorinţa de a-şi găsi jumătatea în ţara noastră, chiar înainte de lansarea oficială a paginii web.

“După un timp în care am lucrat intens pentru a pune la punct un sistem profesionist şi sigur de intermediere a întâlnirilor între româncele dornice de relaţii stabile şi bărbaţii de peste hotare aflaţi în căutarea iubirii, am ales data de 14 februarie pentru lansarea oficială, în România şI în Statele Unite a acestui site. Dacă noi am luat de la americani sărbătoarea “Valentine’s Day”, iar ei vin la noi să caute dragostea, e clar că această dată, 14 februarie, ne reprezintă, deopotrivă. Doar în perioada în care site-ul a fost în teste, aproape 1.000 de străini, majoritatea americani, s-au înscris în baza noastră de date, pentru a ajunge la inima unei românce”, spune Marius Crăciun, iniţiatorul proiectului LetsBond.com. Nici româncele n-au stat degeaba, s-ar putea spune, dacă avem în vedere cele deja peste 3.000 de femei care şi-au exprimat pe acelaşi site dorinţa de a-şi găsi un partener de peste hotare.

Oferta românească nu se opreşte, însă, la a facilita găsirea jumătăţii, ci include o adevărată campanie de promovare a României, din punct de vedere turistic: site-ul le oferă un întreg pachet turistic străinilor care aleg să călătorească până la Bucureşti pentru a-şi cunoaşte aleasa, introducând astfel, pentru prima dată pe piaţa din România, conceptul de “Romantic Journey”. Cu alte cuvinte, fie că va avea noroc în dragoste sau nu, americanul doritor de oferte mioritice se alege cel puţin cu o vacanţă de vis în România.

×
Subiecte în articol: valentine's day oferta matrimoniale