x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Minelli o duce pe Mariola la Romexpo, la „The Concert”, cel mai așteptat eveniment al anului

Minelli o duce pe Mariola la Romexpo, la „The Concert”, cel mai așteptat eveniment al anului

17 Feb 2020   •   14:59
Minelli o duce pe Mariola la Romexpo, la „The Concert”,  cel mai așteptat eveniment al anului

„Mariola”, „BO$$”, „My Heart”. Cu siguranță hiturile nu vor lipsi din cel mai tare show pe care Minelli îl va avea pe 30 mai la The Concert, evenimentul care va reuni, timp de 3 zile de poveste, cei mai urmăriți artiști, cu piese care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale. „Vă pup și abia aștept să ne vedem la The Concert, să ne bucurăm împreună de muzică și să cântăm împreună. Vor fi 3 zile de distracție alături de artiștii tăi preferați, pe o singură scenă, la Romexpo. Ne vedem acolo!”, declară Minelli.

Pe 30 mai, 31 mai și 1 iunie, pe scena de la Romexpo vor urca 13 artiști în „The Concert”, show care va conține multe momente inedite și multe activări, cu live-uri uluitoare, într-un eveniment de muzică și entertainment cu un concept unic în țară. 

De la hiturile pline de pasiune semnate de Carla’s Dreams, la melodiile romantice compuse de The Motans și Irina Rimes, de la energia debordantă și dansurile și piesele pline de dinamism ale INNEI și Antoniei, la sensibilitatea lui Mark Stam și AMI, „The Concert” va avea o diversitate muzicală și vizuală demnă de un montaigne-rousse artistic. Fiecare artist care va urca pe scena de la Romexpo va susține câte un concert amplu, un adevarat show de muzică, coregrafie, lumini și decoruri spectaculoase.

 

Programul complet al celor trei zile de concerte este:

 

30 mai - INNA, ANTONIA, Carla’s Dreams, Alina EremiaMinelliSickotoy

 

31 mai - Irina Rimes, The Motans, AMI, Mark StamVanotekPAX 

 

1 iunie - 5 GANG

×
Subiecte în articol: Minelli