x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un PR devine vedetă într-un supershow TV

Un PR devine vedetă într-un supershow TV

18 Apr 2016   •   16:00
Un PR devine vedetă într-un supershow TV

A fost jurnalist ani de zile. A devenit Senior PR şi a promovat show-urile Antenei 1, între care şi „Te cunosc de undeva”. Într-o zi, când a început să cânte, toţi ceilalţi au amuţit. Doamnelor şi domnilor, Anca Nicoleanu...

Anca Nicoleanu este un nume foarte cunoscut în rândul jurnaliştilor români, pentru că a scris în presa mondenă mulţi ani şi a realizat unele dintre cele mai interesante interviuri, în perioada post-decembristă, cu vedete. Puţini jurnalişti, cam cât să-i numeri pe degetele unei mâini, ştiu să facă interviuri interesante, savuroase, iar Nicoleanu este între ei. Ştie cum să pună întrebări şi cum să-l privească pe interlocutor, astfel încât intervievatul să-i spună, ca hipnotizat, întâmplări pe care nu le-a zis nimănui niciodată. Apoi, de câţiva ani, a devenit Senior PR Antena 1, şi una dintre emisiunile de care se ocupă este „Te cunosc de undeva”. Anca promovează, aşadar, vedetele Antenei 1 de la acest show. Şi, într-o zi, când se afla în birou, a fredonat un refren, iar colegii au rămas uimiţi de vocea ei frumoasă: pe cât de firavă pare Anca, pe atât îi este vocea de puternică, convingătoare, un glas care nu te poate lasă indiferent. A dat apoi probe de voce în faţa unei autorităţi în materie, care să confirme că Anca este un talent şi are ce căuta pe scenă unui megashow ca „Te cunosc de undeva”. Ozana Bara-bancea a ascultat-o cu surprindere; puţini oameni care nu au luat lecţii de canto cântă atât de frumos şi corect ca Anca, a spus ea. Şi de-aici până la apariţia pe scenă într-un moment special n-a mai fost decât un pas.

 

Bun. Dar ce va cânta Nicoleanu?

„E păcat de vocea ta, Nicoleanu”, i-au spus colegii de la „Te cunosc de undeva”.„E păcat: ştim oameni cu şcoală de muzică şi ei nu cântă la fel de bine ca tine, deşi trăiesc din asta”. Astfel, cu acordul managementului emisiunii, Anca a ales un potpuriu din melodiile celebrei Ioana Radu, pe care urma să-l cânte cu Florin Ristei şi trupa FreeStay. Au urmat repetiţiile şi studierea personajului, etape pe care Nicoleanu le-a trecut cu laude şi felicitări. Este o revelaţie să descoperi că un om pe care îl ştii de ani de zile, şi te întâlneşti cu el de cel puţin două ori pe săptămână are aşa un talent mare, de care nimeni n-a ştiut.

Ziua cea mare: transformarea într-un star

În ziua filmării, în locul Ancăi Nicoleanu de zi cu zi, pe scenă a urcat o divă în toată puterea cuvântului, aşa cum vezi în filme. Cu ochi strălucitori, o rochie minunată, aleasă de Liana Obancea, şi un machiaj realizat de neîntrecutele doamne de la „Te cunosc de undeva”, Nicoleanu a devenit star. Iar scena de care a fugit atâţia ani a părut să fie locul care i s-a cuvenit dintotdeauna. Şi când a început filmarea, publicul s-a ridicat în picioare şi-a aplaudat. Iar Nicoleanu a râs, a strălucit, a dansat, şi-a aşternut sufletul pe scenă şi-a cântat.

 

Momentul cel mai greu, juraţii. Ce vor spune

Chiar dacă a fost invitat special şi în această cali-tate nu primeşte note, juriul s-a pronunţat asupra evoluţiei Ancăi. Ce-au spus juraţii, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 30 aprilie. Nu ştim dacă Anca Nicoleanu va mai da importanţă muzicii de-acum încolo. Dar ştim că ziua în care a cântat pe o scenă de televiziune a fost una dintre cele mai frumoase din toată viaţa ei.

 

 

 

×