x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Cum a reusit Andreea Esca să slăbească fara mari eforturi

Cum a reusit Andreea Esca să slăbească fara mari eforturi

11 Mar 2018   •   08:42
Cum a reusit Andreea Esca să slăbească fara mari eforturi

În urmă cu doar câțiva ani Andreea Esca și-a schimbat complet look-ul după ce a slăbit nouă kilograme în doar câteva luni, fără să facă mari eforturi şi fără să apeleze la vreun medic estetician.

 

Pentru a slăbi, Andreea susţine că a ţinut o dietă renunţând la carbohidraţi – adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri şi, în plus, merge la masaje şi la împachetări corporale şi face sport cu regularitate. “Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”,a spus Andreea.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, spune Andreea Esca. Antena 3

 

×