x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 metode ca să slăbești după sărbători

5 metode ca să slăbești după sărbători

de Andreea Sava    |    04 Ian 2017   •   20:20
5 metode ca să slăbești după sărbători

Dacă ați dat ca turcii, de sărbători, în bucate iar, pentru 2017, v-ați propus să slăbiți dar nu știți de unde să începeți, există mai multe metode. Unele mai rapide, unele mai trainice. Vă voi expune câteva dintre ele mai jos, cu avantajele și dezavantajele aferente, să alegeți în cunoștință de cauză.

1. Cură șoc – 3-4 kg în 3 zile

De obicei nu recomand așa ceva. De data asta, însă, este vorba, de fapt, despre o cură de detoxifiere care are ca efect secundar partea cu datul jos al kg. Iar o cură de detoxifiere recomand după excese. Cura de 3 zile, concepută de profesorul Gheorghe Mencinicopschi, nu de mine, dar în care am încredere deplină, o găsiți AICI.

Atenție, însă, dacă după această cură nu vă curățați dieta și nu v-o puneți la punct, desigur că vă veți îngrășa la loc.

2. Schimbă-ți modul de alimentație

E metoda pe care am ales-o eu atunci când am vrut să slăbesc. Eu nu pot să țin cure, în primul rând din cauza programului, în al doilea rând fiindcă nu-mi plac limitările. Mă enervează. :)) Dar îmi place să fiu deșteaptă în tot ce fac sau, mai bine zis, să mă deștept în fiecare zi cu privire la un aspect din viața mea. :))

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

 

 

 

×