x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 tipuri de alimente pe care să le mănânci dimineața ca să arzi grăsimi toată ziua

5 tipuri de alimente pe care să le mănânci dimineața ca să arzi grăsimi toată ziua

de Andreea Sava    |    10 Dec 2016   •   00:00
5 tipuri de alimente pe care să le mănânci dimineața ca să arzi grăsimi toată ziua

Da, îți poți face organismul să ardă grăsimi. Nu e nicio șmecherie. Prin intensificarea metabolismului. Am mai vorbit despre asta.

Cei care nu mai aveți 20 de ani ați sesizat deja, sau cei mai mulți dintre voi, că, odată cu înaintarea în vârstă, nu mai poți mânca la fel ca la 20 de ani fără să te îngrași sau măcar să depui grăsime pe abdomen.

Asta-i viața! Multe lucruri se modifică pe măsură ce îmbătrânim. Încetinirea metabolismului e unul dintre ele. Dar nu unul cu care să nu se poată lupta.

Iar micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. V-am mai spus asta. Este importantă atât pentru siluetă cât și pentru sănătatea și starea voastră de bine. Organismul trebuie alimentat atunci când îl soliciți.

Altfel apar dezechilibre, lipsă de energie pentru a face orice și corpul intră în mecanismul de autoapărare și începe să consume de unde nu vrei și să facă depozite haotice.

Fiind prima masă din zi este și momentul cel mai prielnic pentru a-i da un impuls metabolismului și a-l face să ardă grăsimi mai multe, fără ca tu să faci mai multă mișcare.

Pentru asta, micul tău dejun trebuie să respecte câteva reguli:

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: alimente grasime andreea sava