x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cele mai eficiente deodorante naturale

Cele mai eficiente deodorante naturale

21 Aug 2017   •   17:48
Cele mai eficiente deodorante naturale


Stresul, oboseala şi căldura excesivă sunt doar câţiva dintre factorii care favorizează transpiraţia în exces. O poţi ţine sub control printr-o igienă riguroasă şi cu ajutorul deodorantelor care nu irită, în varianta lor naturală, scrie clicksanatate.ro.

Pe lângă riscul redus de boli, deodorantele naturale au un avantaj important. Ele rezistă mai mult și nu produc inflamații pe pielea sensibilă. De asemenea, nu conţin substanțe chimice de sinteză care, pe termen lung, se acumulează în organism și prezintă risc pentru sănătate.

Bine de știut!
Deodorantele naturale obținute din mai multe ingrediente se păstrează la loc răcoros, și nu mai mult de o lună. Prin urmare, prepară-le în cantități mici.

Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosul neplăcut
Dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute cauzate de transpiraţie, foloseşte bicarbonatul de sodiu, cel mai simplu deodorant pe care îl poţi face acasă. Aplică bicarbonat simplu în zona subrațului, spălată și uscată. După ce ai a întins bine pudra pe toată regiunea, îndepărtează excesul cu o mănușă de baie uscată, pentru a evita iritațiile.

×