x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Pierdeți eficient în greutate cu dieta cu struguri și orez

Pierdeți eficient în greutate cu dieta cu struguri și orez

26 Iun 2014   •   09:21
Pierdeți eficient în greutate cu dieta cu struguri și orez

 Strugurii si orezul sunt doua produse care se pot combina foarte usor, prin care puteti scapa de 500 de grame de greutate in fiecare zi, atata timp cat le mancati in mod corespunzator. Ele va vor ajuta sa modelati talia, dar va avea, de asemenea, grija de sanatatea dumneavoastra, pentru ca orezul si strugurii au o multime de vitamine si minerale care au un efect favorabil asupra organismului uman.

Substantele care sunt continute in orez si struguri va ajuta organismul, va consolida sistemul nervos, va ajuta la circulatia sangelui si activitatea inimii si nu in ultimul rand va ajuta activitatea tractului gastro-intestinal, reglementandu-l.

Urmand aceasta dieta timp de cateva zile veti simti cum somnul se va imbunatati si starea de spirit va deveni mai buna. De asemenea, veti gandi mult mai pozitiv, iar acest lucru se datoreaza metabolismului bun dupa consumul acestor produse. Dar acestea, desigur, nu este tot ce poate orezul si strugurii. Acest meniu va face pielea mai curata si mai proaspata si are un efect relaxat.

Pentru ca dieta sa fie eficienta, nu gatiti orezul pana la fierbere, trebuie sa ramana intreg si, in orice caz, nu se adauga sare pana nu fierbe. Dieta este bine sa dureze o perioada de cel putin cinci zile, astfel incat fiecare poate executa si simți efectele pozitive.

Va recomandam in toate cele cinci zile ale dietei sa aderati la aceste gustari si salate.
Mic dejun – o felie de paine cu margarina intinsa sau unt, 2 linguri de branza de vaci sau 20 g branza dietetica, cateva boabe de struguri. Se poate inlocui cu un ou fiert si cateva boabe de struguri.
10:00 – beti 200 mililitri de suc de struguri, dar obligatoriu fara zahar.
Pranz – salata de legume de sezon cu 2 lingurite de ulei vegetal, un pic de otet si condimente pentru gust.
Ora 16:00 – 200 ml lapte, 1 felie de paine de secara, 50 de grame de struguri degresat.
Si in timpul celor cinci zile de dieta, puteti bea cel mult doua cesti de cafea sau ceai (la alegere) sau apa minerala.

Prima zi
Masa de pranz – 100 g peste prajit sau fiert (optional), puteti sa-l asezon cu curry si garnitura de 30 g orez fiert, iar pentru desert puteti manca 100 de grame de struguri
Cina – 100 g morcovi fierti, 100 g branză de vaci, 150 g + salata de struguri

Ziua a doua
Pranz – se pregateste omleta din 2 oua, dar intr-o tigaie de teflon, pentru ca.............................................

Citeste continuarea AICI

×
Subiecte în articol: felicia dieta vară