x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Programul Hippocrates de regenerare totală a organismului în 7 ani

Programul Hippocrates de regenerare totală a organismului în 7 ani

04 Mar 2019   •   07:19
Programul Hippocrates de regenerare totală a organismului în 7 ani

Unul dintre cei mai apreciati doctori la nivel mondial si care a reusit prin activitatea sa sa redea speranta si viata pentru mii de oameni carora nu li se mai dadea nicio sansa este Dr. Brian Clement.

Brian Clement a petrecut mai mult de trei decenii studiind nutritie si sanatatea naturala. El este absolvent atat in medicina naturopata cat si in stiinte nutritionale. Din 1980 el a coordonat cresterea si dezvoltarea Institutului Hippocrate si a facilitat punerea in aplicare a unor tratamente progresive de sanatate naturale de mare succes precum: Dieta cu hrana vie, Terapia Wheatgrass, Microscopie cu camp inchis, si Elementele esentiale ale terapiei minte-corp.

Dieta Hippocrate - Programul Hippocrates

De-a lungul anilor acesta si-a asumat rolul de avocat al sanatatii, motivand un public foarte mare care era dornic de a lua masuri pentru a-si imbunatati viata.

Dieta Hippocrate - Programul Hippocrates de regenerare totala a organismului in 7 ani

In urma experientei sale vaste Brian Clement a venit cu calauziri pentru intelegerea procesele care au loc in interiorul corpului in timpul detoxifieri .

„De fapt, 60 la suta din deseurile acumulate vor fi eliminate in primele sapte zile ale programului [Programul de Sanatate Hippocrates], dar vindecarea si regenerarea completa a organismului dureaza un numar de 7 ani si se descompune in urmatoarele etape:

...................

Citește mai departe aici cum trebuie să procedezi pentru regenerarea totală a organismului

Sursa foto: Pixabay

×