x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Războiul cu CANCERUL se duce în bucătărie. 7 LEACURI la îndemână

Războiul cu CANCERUL se duce în bucătărie. 7 LEACURI la îndemână

12 Iun 2015   •   22:03
Războiul cu CANCERUL se duce în bucătărie. 7 LEACURI la îndemână

 In 2015 au murit de cancer peste 8 milioane de oameni in toata lumea., iar Organizatia Mondiala a Sanatatii anunta o crestere de peste 70% in urmatorii 20 de ani. Acest lucru este un motiv puternic de ingrijorare, pe masura ce incidenta cancerului continua sa creasca an dupa an. Este clar ca in timp ce invatam sa diagnosticam si sa tratam cancerul, nu acordam destula atentie cauzelor lui fundamentale. 

Din fericire, abordarile tratarii cancerului devin tot mai sofisticat si orientate asupra integralitatii sistemului. In centrul tuturor protocoalelor de tratament holistic se afla o dieta adecvata – una care detoxifica si alcalinizeaza corpul, cladeste sistemul imunitar si furnizeaza nutrientii necesari pentru a crea un mediu neospitalier celulelor canceroase.
 
Dieta (si alte modificari ale stilului de viata) se concentreaza mai putin asupra razboiului direct dus asupra celulelor canceroase si mai mult asupra furnizarii catre corp de orice are acesta nevoie pentru a se echilibra si a se vindeca el insusi.

Citește și Leacul care  combate cancerul și ține la distanță alte boli grave!
 
1) Acizii grasi omega 3 - Dieta moderna este notorie prin faptul ca este supraincarcata cu grasimi omega-6 si deficienta in omega-3. Acesti acizi grasi esentiali omega-3 reduc puternic inflamatiile, inlaturand astfel o povara de pe sistemul imunitar si lasandu-l sa treaca la treaba pe care o are de facut cu celulele canceroase. Semintele de canepa, uleiul din seminte de canepa, semintele de in si uleiul din seminte de in sunt cu toate excelente surse de grasimi omega-3. Asigura-te ca iei intre 1000-2000 de mg/zi.

Citește continuarea AICI.

Pe aceeași temă:
S-a vindecat miraculos de cea mai cumplită boală. Află cum a învins cancerul


 

×
Subiecte în articol: anticancer