x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cura de 3 săptămâni cu suc de varză vindecă ulcerul gastric

Cura de 3 săptămâni cu suc de varză vindecă ulcerul gastric

15 Iun 2015   •   23:53
Cura de 3 săptămâni cu suc de varză vindecă ulcerul gastric

 Varza este unul dintre alimentele de baza, dar de-a lungul timpului i s-au descoperit si efecte benefice ca medicament in numeroase afectiuni. Ea are un continut bogat in saruri minerale si vitaminele A, B1, B2, C, PP.

Cele mai recente studii au demonstrat chiar ca sucul de varza alba este indicat in cazul bolnavilor de ulcer gastric. La baza acestui studiu a stat descoperirea unei noi vitamine – vitamina U sau factorul antiulceros. Astfel, experientele clinice ale cercetatorilor de la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii au aratat ca dintr-un grup de 65 de pacienti care sufereau de ulcer gastric, 62 au fost vindecati dupa trei saptamani de tratament cu suc proaspat de varza alba.

Te-ar putea interesa și:
Pătrunjelul, aliat în lupta cu cancerul

Sucul de varza, obtinut cu ajutorul storcatorului de fructe, a prezentat rezultate bune si in pirozis (durere asemanatoare unei arsuri, care urca din stomac in esofag, terminandu-se cu o regurgitare de lichid acid in gura). Aceasta bautura este indicata in locul bicarbonatului de sodiu in combaterea senzatiilor de voma, a catarului intestinal (inflamatia mucoasei intestinale) si in disfunctiile hepatobiliare. In plus, medicii specialisti le recomanda sucul de varza alba si copiilor, deoarece are actiune impotriva oxiurilor si limbricilor.

În ce privește ulcerul gastric, rata de 95% de vindecare, în urma curei de suc de varză, este mai mult decât încurajatoare.

Citește mai departe ca să afli cum se prepară sucul de varză și cum se administrează pe parcursul celor 3 săptămâni de cură.

Pe aceeași temă
Uluitor! Ce se întâmplă dacă bei apă caldă cu miere






×