x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Ginkgo biloba – 8 beneficii majore pentru sănătate

Ginkgo biloba – 8 beneficii majore pentru sănătate

22 Iun 2015   •   20:44
 Ginkgo biloba – 8 beneficii majore pentru sănătate
Cand vine vorba de remedii stravechi, ginkgo biloba a reusit sa ramana in topul preferintelor. Are proprietati medicinale si nenumarate beneficii pentru sanatatate si este importanta pentru studiile referitoare la evolutia plantelor.
 
Ginkgo biloba este utilizata des in medicina traditionala chineza, fiind totodata un supliment natural foarte cautat in intreaga lume. Este considerata ca o delicatesa in unele culturi, in mod special de Anul Nou Chinezesc, dar cel mai comun, se foloseste pentru a face un extract pe baza de plante din seminte si frunze. Frunzele de ginkgo biloba contin o serie de compusi fenolici, flavonoide, terpenoide si alte substante chimice organice din care deriva o lista larga de beneficii pentru sanatate. Iata doar cateva dintre acestea

Citește și Tot ce trebuie să știi despre DEOCHI! Cum se ia? Cum se vindecă? DESCÂNTECE!.
 
1. Ginkgo biloba pentru tratarea depresiei
In cazul depresiei sau a schimbarilor bruste de dispozitie, ginkgo biloba s-a dovedit a fi extrem de eficienta in controlarea sentimentelor prin echilibrarea nivelului hormonal. Cele mai promitatoare rezultate au fost observate la persoanele varstnice, in special cei ce sufera de depresie ca urmare a dificultatilor cognitive, insa si studiile realizate pe persoane tinere au fost concludente.
 
 
 

×