x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Remediul MIRACULOS din munți, ajută la vindecarea a 8 grupe de boli! CANCER, ATEROSCLEROZĂ, GRIPĂ...

Remediul MIRACULOS din munți, ajută la vindecarea a 8 grupe de boli! CANCER, ATEROSCLEROZĂ, GRIPĂ...

24 Sep 2015   •   11:36
Remediul MIRACULOS din munți, ajută la vindecarea a 8 grupe de boli! CANCER, ATEROSCLEROZĂ, GRIPĂ...

Este o plantă ce creşte în zone montane, la altitudini de peste 1300 m. În medicina tradiţională, este binecunoscut şi utilizat pentru proprietăţile sale vindecătoare.

Frunzele lui, mereu verzi, conţin taninuri (substanţe antimicrobiene şi antioxidante), flavonoide (antioxidanţi), având o puternică acţiune antiinfecţioasă. Fructele lui se aseamănă la formă cu afinele, însă culoarea diferă.

Această plantă sălbatică este un dezinfectant urinar şi lizeaza uraţii; este principala specie pomicolă ale cărei extracte (din fructe, frunze, muguri) lizează (dizolvă, netezesc) uraţii.

Citește și Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli

Utilizată în prepararea tincturilor sau a infuziilor, este extrem de eficientă în tratarea multor probleme de sănătate, printre care se numără: infecțiile urinare, infecțiile gastrice, gripa, răceala, CANCERUL, ateroscleroza și bolile cardiovasculare, infecțiile de orice fel, cariile și problemele dentare, menstruația abundentă. 

Înainte de a afla care parte a plantei, sub ce formă și în ce dozaj poate trata afecțiunile tale, să spunem și care este numele acestui dar miraculos al pădurii: este vorba despre ........................................


Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

×