x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Ții dietă, slăbești și iar te-ngrași? CUM SĂ FENTEZI „EFECTUL YO-YO”

Ții dietă, slăbești și iar te-ngrași? CUM SĂ FENTEZI „EFECTUL YO-YO”

20 Iul 2015   •   18:15
Ții dietă, slăbești și iar te-ngrași? CUM SĂ FENTEZI „EFECTUL YO-YO”

Vrei să slăbești, te ambiționezi, reușești! Și după aceea? După aceea kilogramele se reîntorc, tiptil, și se așază de unde au plecat: pe fund, pe coapte, se burtă, la gușă... Și o iei de la capăt... Până când acest joc de-a uite kilogramele, nu-s, ba sunt, te obosește și nu mai vrei să încerci nimic. Am descris aici „efectul yo-yo” cu care se confruntă 99% dintre persoanele care au trecut printr-o cură de slăbire. Dacă și tu ai pățit asta, te va interesa ce avem de zis. CUM SĂ „FENTEZI” EFECTUL YO-YO!

1) Totul începe chiar din ziua în care decideți să slăbiți și alegeți dieta pe care o veți urma. Chiar dacă vă propun slăbire ușoară, rapidă și multe kilograme „arse”, nu apelați la o rețetă restrictivă. Sunt două motive pentru care nu e bine să urmezi o dietă foarte restrictivă: 1. slăbești organismul și îi mărești vulnerabilitatea; 2. cum te-ai oprit din dietă (și din slăbit) și ai revenit la o alimentație mai puțin privativă, organismul se răzbună și acumulează... de teama că în viitor vei dori să-l privezi iar de anumite lucruri.

Te-ar putea interesa și Vinurile medicinale – adevărate elixire pentru sănătateMii de farmacii, într-o singură plantă: roiniţa

2) ...................................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR.

×