x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare TRATAMENTE NATURISTE. Cum poți vindeca SINUZITA cu medicamentele naturii

TRATAMENTE NATURISTE. Cum poți vindeca SINUZITA cu medicamentele naturii

11 Noi 2015   •   10:38
TRATAMENTE NATURISTE. Cum poți vindeca SINUZITA cu medicamentele naturii

Tratamentele naturiste au revenit în actualitate și sunt tot mai des invocate în multe boli. Sinuzita, de exemplu, este una dintre aceste afecțiuni care pot fi ameliorate prin tratamente naturiste.

Sinusurile sunt cavități mici în craniu umplute, în mod normal, cu aer. Acestea produc mucus ce ajută la menținerea pasajului nazal departe de alergeni și substanțe poluante.Atunci când, în urma unei disfuncționalități cauzate de răceală, rinită alergică, polipii nazali, corpuri străine sau deviația de sept, sinusurile și pasajul nazal sunt opturate, avem de a face cu sinuzita.

Te-ar mai putea interesa si:
5 sfaturi pentru o alimentație sănătoasă  
De ce e bine să elimini carnea din dietă! Beneficiile pe termen lung ale dietei vegetariene

Inflamația mucoasei care căptușește sinusurile nazale poate fi cauzată și de fungi, în cazul persoanelor care au un sistem imunitar deficitar.
Sinuzita poate fi de două feluri: cronică - durează până la 4 săptămâni și acută - durează mai mult de 12 săptămâni, chiar și ani, fiind greu de identificat și de tratat.

Această afecțiune supărătoare, care poate avea repercusiuni grave dacă nu este tratată la timp se manifestă prin:congestie nazală, durere în zona nasului, dureri de cap, durere și presiune facială, mucus îngroșat și decolorat.
În cazul în care nu sunteți adepții tratamentului medicamentos, trebuie să știți că sinuzita poate fi combatută cu succes prin tratamente naturiste.

Cea mai cunoscută metodă naturistă de tratament pentru sinuzită sunt inhalatiile. 
.............

Află de pe ANTENA SATELOR care sunt cele mai eficicinete tratamente naturiste pentru sinuzită.

×