x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Trei plante pentru detoxificarea ficatului

Trei plante pentru detoxificarea ficatului

24 Noi 2016   •   20:57
Trei plante pentru detoxificarea ficatului

Când mănânci copios, te simți obosit sau suferi de boli hepatice, precum hepatita, colecistita, insuficiența biliară, anumite plante stimulează ficatul și te ajută să te revigorezi, scrie clicksanatate.ro.

Ficatul deoarece sintetizează colesterolul, fosfolipidele, lipidelor și lipoproteinele, participă la metabolismul glucidelor și proteinelor și ajută la sinteza unor elemente din sânge, cum sunt globulinele, albuminele și antitrombina.

Este foarte important ca acest organ să aibă o bună funcționare. Elimină multe toxine din organism, deci el, la rândul lui trebuie curățat de toxine. Îți prezentăm cele mai bune ceaiuri pentru ficat, care să te scape de îngreunarea și mai mare a ficatului cu medicamente atunci când faci excese sau ești foarte obosit. Înainte de asta este bine să știi că ficatul este singurul organ al omului care se reface, dar are nevoie de multă odihnă și repaus. Și dacă adaugi și unul din ceaiurile de mai jos o să te simți mai tânăr, o s-îți dispară cearcănele și senzația continuă de oboseală.
Gălbenelele

Puțini știu că gălbenele sunt foarte bune, atât intern cât și extern, și că se studiază, în prezent, acțiunea plantei asupra virusului HIV (SIDA). Deja s-au obținut rezultate semnificative in vitro și s-a constatat acțiunea inhibitorie a extractelor de gălbenele asupra virusului HIV.

×
Subiecte în articol: ficat detoxifiere plante medicinale