Combinaţia de scorţişoară şi ghimbir reprezintă una din cele mai puternice soluţii pentru accelerarea metabolismului, distrugerea bacteriilor şi prevenirea cancerului.
Cea mai simplă metodă de a vă bucura de beneficiile celor două ingrediente este prepararea unui ceai, pe care va trebui să îl consumaţi dimineaţa pe stomacul gol, scrie healthyfoodstar.com.
Ceaiul de ghimbir, miere şi scorţişoară
Scorţişoara este unul din acele ingrediente care accelerează procesul de slăbire, graţie substanţelor responsabile pentru reducerea nivelului de zahăr din sânge pe care le conţine.
Pentru a face acest ceai, aveţi nevoie de două linguri de miere, o lingură de scorţişoară şi o lingură de pudră de ghimbir sau de ghimbir proaspăt răzuit.
Puneţi la fiert un litru de apă, adăugaţi scorţişoara şi ghimbirul, iar în momentul în care s-a răcit, adăugaţi cele două linguri de miere. Lăsaţi lichidul la frigider peste noapte. Beţi jumătate dimineaţa, înainte de a mânca şi jumătate seara, la două ore după cină.
Este posibil ca în primele zile ale „tratamentului” să vă confruntaţi cu o stare de slăbiciune şi anumite simptome neplăcute, dar acestea sunt consecinţe fireşti ale procesului de detoxifiere.