x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Video Cine este noul erou din Overwatch 2. Lansarea personajului va avea loc în decembrie 2022

Cine este noul erou din Overwatch 2. Lansarea personajului va avea loc în decembrie 2022

07 Noi 2022   •   14:07
Cine este noul erou din Overwatch 2.  Lansarea personajului va avea loc în decembrie  2022
Sursa foto: facebook

Ramattra, cel mai nou erou din Overwatch 2, este o parte cheie a următorului sezon al jocului video.

Personajul se va alătura jocului video FPS Blizzard în luna decembrie. Ramattra este un personaj radicalizat de Criza Omnică și de maltratarea poporului său. Cu toate acestea, mai degrabă decât să se alăture Agenților din Overwatch, în încercările lor de a aduce pacea de ambele părți, Ramattra este mai interesat să pună în aplicare propria sa justiție, punând-o în dezacord cu organizația, scrie gamespot.com.

„Povestea lui Ramattra este complexă și are mai multe fațete, iar scopul său final este să-și protejeze poporul, dar costul acestui obiectiv rămâne încă de stabilit. Povestea lui Ramattra este una cu greutăți, traume și o vedere ampliă asupra realităților dure ale umanității. Armonia a fost înlocuită de disonanță, iar Ramattra a început să-și abordeze convingerile dintr-un unghi mai pragmatic, justificând orice mijloace necesare pentru a-și apăra semenii. Liderul Sectorului Nul, Ramattra se mândrește cu un sprijin incredibil din partea oamenilor săi și este pregătit să-și impună filozofiile de viață”, transmire Blizzard. 

Deși nu a fost dezvăluit încă setul complet de abilități ale lui Ramattra, producătorul a confirmat că va fi un erou de tancuri care funcționează similar cu D.Va. Ca și D.Va. 

Ramattra va avea în esență două forme: Omnic și Nemesis. În formă omnică, eroul este mai concentrat pe distribuirea atacurilor la distanță lungă și pe protejarea echipei prin crearea de bariere. Cu toate acestea, odată ce modul său Nemesis este activat, fostul călugăr devine o mașină de ucidere, capabilă să distrugă cu ușurință inamicii cu imunitate scăzută. Ramattra va lupta alături de eroi precum Lucio, care îl poate ajuta cu vindecarea și mobilitatea, în timp ce Anna, Reinhardt ar putea fi adversari formidabili.

În ceea ce privește relațiile pe care Ramattra le are cu personajele anterioare, designerul principal Gavin Jurgens-Fyhrie a dezvăluit că acesta a fost cândva extrem de aproape de Zenyatta. Ramattra este cel care l-a adus pe Zenyatta la Mănăstirea Shambali pe care o chemase odinioară acasă, iar cei doi au devenit rapid foarte apropiați. Cu toate acestea, în timp ce Zenyatta a ales să se concentreze pe crearea armoniei și pe găsirea unei modalități prin care oamenii și onmicii să coexiste, mai multe experiențe traumatice din viața lui Ramattra l-au determinat să aleagă o cale diferită și să rupă relația cu Zenyatta.

De asemenea, Blizzard a dezvăluit că, deși nu poate spune cum va arăta viitorul mod PvE al jocului, „Ramattra este începutul răspunsului la o mulțime de întrebări legate de povestea în curs de desfășurare. "Întrucât relațiile omnico-umane sunt una dintre sursele majore de tensiune din serial, Ramattra ar putea foarte bine să joace un rol major, deoarece cele două facțiuni ajung din nou la un punct de fierbere.

Ramattra este programat să ajungă în Overwatch 2 la începutul Sezonului 2, pe 6 decembrie 2022. Cei care achiziționează permisul de luptă premium pentru sezonul 2, vor avea acces instant la personaj, iar cei care câștigă recompense cu permisul de luptă gratuit, vor trebui să parcurgă drumul până la nivelul 55 pentru a-l debloca. Când a fost întrebată dacă echipa are vreun plan să schimbe la ce nivel vor fi deblocate noile personaje, echipa a răspus că nu sunt planificate modificări deocamdată.
 

×
Subiecte în articol: overwatch2 ramattra