x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 4 obiceiuri la care trebuie să renunți, dacă vrei să slăbești

4 obiceiuri la care trebuie să renunți, dacă vrei să slăbești

de Andreea Sava    |    14 Feb 2017   •   00:30
4 obiceiuri la care trebuie să renunți, dacă vrei să slăbești
Sursa foto: FOTO: pinterest.com

Vrei să slăbești dar ideea de a ține cură te îngrozește sau ai mai reușit să ții însă nu până la capăt sau te-ai îngrășat imediat după.

Pentru toate astea sau dacă, pur și simplu, vrei să mai dai jos câteva kilograme fără să te chinuiești și să faci un pas mic spre a trăi mai sănătos, există o soluție.

De fapt, 4. 4 obiceiuri la care, dacă renunți, își va fi mult mai ușor să-ți atingi scopul. Iată-le:

1. Desertul

Ideea de a mânca ceva dulce la finalul mesei este, după părerea mea, cel mai prost obicei al bucătăriilor moderne. Al tuturor, pentru că am observat că este general și uniform răspândit. De fapt, asocierea de cât mai multe alimente la o masă este lucrul care îngrașă cel mai tare. Simplitatea este cel mai de preț lucru pe care l-a pierdut omul civilizat. Sau care se consideră așa…

Desertul trebuie mâncat separat de alte mese, la distanță de 2 ore, dacă nu vreți să vă îngrășați, ca gustare și în prima jumătate a zilei. Indiferent dacă vorbim despre fructe sau dulciuri, indiferent dacă sunt gătite după rețete dietetice și sănătoase sau nu. Vorbim despre carbohidrați, deci energie mare, aproape instantanee și care se termină repede. Deci trebuie să aveți activitate fizică pentru a o consuma.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: slabit slăbire dieta andreea sava