x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Bittman despre un concurent X Factor: E bun de Holograf, acum că eu nu mai pot să cânt!

Dan Bittman despre un concurent X Factor: E bun de Holograf, acum că eu nu mai pot să cânt!

de CS    |    19 Noi 2012   •   14:03
Dan Bittman despre un concurent X Factor: E bun de Holograf, acum că eu nu mai pot să cânt!
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

Show, emoţie, lacrimi de bucurie sau noduri în gât de tristeţe, glume şi mustrări, toate au fost aseară ingredientele unui show de milioane de telespectatori. Cea de-a doua gală live X Factor le-a adus românilor 13 concurenţi foarte bine pregătiţi, dar şi un juriu exigent, în pofida bunei dispoziţii pe care a reuşit să le-o transmită telespectatorilorîn cele peste cinci ore de show live. Această exigenţă l-a făcut pe Cheloo să îi elimine pe băieţii de la Station 4, pe Delia să îşi certe proprii elevi atunci când au greşit, dar şi pe Dan Bittman să afirme despre Tudor Turcu, concurent în grupa lui Cheloo, că are o voce foarte bună, atât de bună încât i-ar putea lua locul în Holograf. “Mie îmi place Tudor Turcu. E bun şi de Holograf, acum că eu nu mai pot să cânt”, a comentat Bittman după interpretarea excepţională a tânărului.

Concurentul de 30 de ani din Mediaş a cântat aseară pe scena X Factor piesa “Here without you”, a celor de la Three Doors Down, reuşind să culeagă nu doar admiraţia lui Dan Bittman şi a celorlalţi doi juraţi mentori, ci şi voturile publicului care a decis ca Tudor să continue cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro. Tudor s-a remarcat încă de la audiţii cu timbrul său deosebit, specific artiştilor care cântă muzică rock şi, până acum a reuşit să îşi confirme valoarea cu fiecare interpretare.

Delia a mai pierdut două trupe. Cheloo dovadă de fairplay.


Orice gală live X Factor presupune însă şi o dublă eliminare. După ce în prima gală trupa R Familiy şi Iulia Glăvan au părăsit competiţia, aseară alte două trupe au plecat acasă, lăsând-o pe Delia cu doar doi concurenţi în concurs.

Voturile publicului i-au eliminat direct pe Bernice şi Laurenţiu, membrii trupei 2B, şi i-au trimis la duel pe Tudor Toduţ şi Station 4, trupă salvata în prima gală chiar de mentorul lui Toduţ, Dan Bittman, în defavorul concurentei lui Cheloo. Rapperul a promis atunci răzbunare şi, mai în glumă, mai în serios, a spus că va avea grijă ca cei de la Station 4 să nu aibă viaţă lungă în concurs. Voturile insuficiente i-au supus şi de această dată duelului, astfel că cei patru au trebuit să interpreteze o melodie de salvare.

După doar cateva secunde, unul dintre concurenţi a întrerupt piesa, spunând că unul dintre ei a început fals, ceea ce i-a derutat pe toţi. Atunci Cheloo s-a ridicat, a mers pe scenă şi, contrar tuturor aşteptărilor, i-a întrebat dacă mai vor să încerce o dată. “Mai cântaţi o data? Şi eu mă mai încurc, că nu sunt robot. Vreau să vâd că nu sunteti 4 fetite", le-a spus Cheloo celor de la Station 4. Cu toate că a două oară nu au mai greşit, rapperul – cel pe umerii căruia a apăsat decizia finală, l-a ales pe Tudor Toduţ, astfel că Delia a pierdut aseară două trupe, eveniment care a întristat-o până la lacrimi.

×
Subiecte în articol: Dan Bittman x factor tudor turcu holograf