x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Florin Piersic petrece Crăciunul la Antena 1

Florin Piersic petrece Crăciunul la Antena 1

20 Dec 2012   •   10:02
Florin Piersic petrece Crăciunul la Antena 1

Blondele şi biografia lui Piersic. Cum am aflat că marele actor Florin Piersic este, în ajun de Crăciun, invitatul lui Dan Negru la "Te pui cu blondele?", ne-am prezentat pe platourile de filmare, să vedem ce se întâmplă, în culise, la o emisiune-eveniment a Antenei 1. La studiouri, forfotă mare: blondele se documentau cu înfrigurare, ca înainte de un examen important, cu privire la biografia lui Piersic. De la “Drumul oaselor” şi până la “Haiducii lui Şaptecai”, de la prima soţie, Tatiana Iekel, şi până la premiile cucerite de fiul importantului invitat, nimic n-a fost trecut cu vederea de cele 50 de frumuseţi. Şi s-au pregătit temeinic, pentru că Florin Piersic n-a fost scutit de întrebări legate de conflictul pe care l-a avut cu fiul fostului dictator, Nicu Ceauşescu, ori referitoare la modul cum a înfiat o fetiţă sau cum l-a cunoscut pe celebrul pictor Pablo Picasso, de la care are o schiţă cu autograf. Actorul a răspuns pe îndelete la fiecare întrebare. A mărturisit, emoţionat, că vorbeşte mult pentru că o moşteneşte pe mama sa şi a declarat, printre altele că, pentru el, matematica a fost o “crimă”.

Sorin Oprescu i-a făcut cadou un căţel. Şi pentru că tot urma Crăciunul, Florin Piersic a primit un cadou care l-a mişcat până la lacrimi. În momentul în care a început să povestească despre câinele său, care a fost împuşcat accidental la vânătoare, în urmă cu câteva luni, în platou a intrat bunul prieten al actorului, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care i-a adus cadou un metis pe nume Nero. În dialogul ce-a urmat, şi Sorin Oprescu a făcut mărturisiri interesante. Am aflat, cu ocazia acestei emisiuni de sărbătoare că, în urma unui pariu, domn' primar s-a înscris în anul 1971 la Facultatea de Teatru unde a şi intrat.

Scrisoare de la Nelson Mandela. În aceeaşi emisiune de Ajun, Florin Piersic avea să traiască emoţii cât pentru un an din viaţă. În cadrul unei ceremonii impresionante, invitatul lui Dan Negru a devenit ambasador al Fundaţiei Nelson Mandela în România. Titlul, însoţit de o scrisoare din partea lui Nelson Mandela şi de o brăţară i-au fost oferite de Adina Buzatu, în cadrul unui moment surpriză organizat de Dan Negru. Fundaţia umanitară a lui Nelson Mandela este cunoscută la nivel mondial pentru lupta împotriva segregării rasiale, dar şi pentru implicarea în ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA din întreaga lume, iar printre personalităţile care au primit titlul de ambasador al acestei fundaţii se mai numără Gloria Gaynor, Aretha Franklin, Anthony Hopkins, Alain Delon, Bono (U2) şi Carla Bruni. Aşadar, s-a râs şi s-a plâns la această ediţie a emisiunii “Te pui cu blondele?”. Şi, important de ştiut de pe acum e că, anul ăsta, sărbătorile vor fi pline de emoţie la Antena 1.

________________________________
Te pui cu blondele? ■ Antena 1■ luni, 24 decembrie, ora 20.30



 











×
Subiecte în articol: florin piersic dan negru