x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Adio, Doamnă! - cu Tudor Gheorghe, la Sala Palatului

Adio, Doamnă! - cu Tudor Gheorghe, la Sala Palatului

de Diana Scarlat    |    12 Noi 2015   •   22:33
Adio, Doamnă! - cu Tudor Gheorghe, la Sala Palatului

Tudor Gheorghe îşi va încânta din nou publicul cu spectacolul-eveniment "Adio, doamnă!" joi, 26 nnoiembrie, la Sala Palatului. Concertul a înregistrat un sold out cu trei săptămâni înaintea evenimentului de pe 3 noiembrie şi este reluat, la cererea publicului.

Maestrul Tudor Gheorghe a avut primul duet din cariera sa în concertul "Adio, doamnă!" din data de 3 noiembrie 2015, când Sala Palatului s-a dovedit neîncăpătoare. Concertul aduce în faţa spectatorilor experienţe muzicale unice, inspirate din operele şi povestirile marilor personalităţi ale literaturii române, precum Tudor Arghezi şi Ion Minulescu. De asemenea, compoziţiile muzicale ale celor mai apreciaţi interpreţi care s-au impus în perioada interbelică, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc.

Sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe va interpreta melodii din cele trei spectacole mari pe care le-a susţinut în perioada 2007-2010, melodii celebre ale Bucureştiului interbelic.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol "Adio, doamnă!" sunt puse în vânzare la preţuri variabile, în funcţie de poziţia locului în sală şi sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului sau online pe www.fix7.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro si www.tudor-gheorghe.ro.



Surpriza pentru spectatorii de la categoria GOLDEN VIP şi VIP va fi primi un CD cadou din partea organizatorilor.

Sala Palatului din Capitală este una dintre cele mai sigure centre de evenimente şi spectacole, având echipă proprie de pompieri angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, prezenţi în permanenţă.

Conform legii 307/2006, autorizaţia de funcţionare din partea ISU nu este necesară în cazul clădirilor deja funcţionale. Sala Palatului a fost proiectată cu cele mai sigure condiţii de desfăşurare a spectacolelor şi un plan de evacuare în caz de incendiu gestionat permanent de pompierii din reduta proprie.
 

×