x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Preţul "succesului"

Preţul "succesului"

de Cassa Loco    |    24 Aug 2007   •   00:00
Preţul "succesului"

Comunicatul săptămănii

Citeam ieri o ştire pe un site al unui ziar de aşa-zis scandal. Una din bombele sexy ale sticlei şi ale presei colorate din Romănia a luat-o pe cocoaşă de la "iubitu’".

Comunicatul săptămănii

Citeam ieri o ştire pe un site al unui ziar de aşa-zis scandal. Una din bombele sexy ale sticlei şi ale presei colorate din Romănia a luat-o pe cocoaşă de la "iubitu’". Şi a luat-o in văzul lumii, adică "iubitu’", umplăndu-i frigiderul de carne la figurat şi pielea de vănătăi la propriu in mijlocul străzii, faţă in faţă cu cine avuse norocul să fi trecut pe acolo.

Foarte tare, frate. Superspectacol. Am citit ştirea de pe site-ul ziarului, iar sub articolul prezent erau inşirate alte titluri legate de acelaşi personaj blond cu zămbet tămp, de o nevinovăţie crasă. Am putut afla toată istoria relaţiei sale de dragoste, despre suişurile şi coborăşurile vieţii de vedetă teve. Despre cum şi-a schimbat drăguţa de ea maşina cu una nouă de jde mii de euro şi cum trec amăndoi porumbeii printr-un impas, ea incercănd să părăsească boschetul pentru altă tufă, dar cel părăsit nestănd cu crengile-n săn.

Pesemne că maşina nouă fu prea scumpă. Deci, iată că preţul succesului şi costul fiţei obligatorii nu sunt chiar atăt de mari. Puţină dojeneală şi ghionturi pentru un X5 şi/sau seria 5 merge. Ce dacă "iubitu’" nu prea iţi intră in clasa celor după care ai intoarce capul. Poate l-ai intoarce din cauza vederii lui, şi nu invers. Dar asta e, la toţi "ni greu"!

Am văzut şi auzit deseori cu toţii cazuri de dragoste pură. In care el ii cumpără ei de la a două intălnire şi jumătate căte-n lună şi in stele. In care preţul dragostei constă in obligatoriu una bucată geantă Louis Vuiton, un inel Bulgari şi evidenta maşină. Preţ modic pentru frumuseţile patriei care se vănd pe nume celebre. Mda daaa, steluţa aia mică, ce există in orice ofertă, e prezentă şi aici. Dacă in altele iţi spune că TVA-ul nu este inclus sau că reziduala e mai mare ca avansul, aici steluţa precizează tratamentul de stăpăn-sclavă. Te-am cumpărat, asta ţi-a fost preţul, rabdă!

Că doar n-am investit in tine degeaba, nu?! Preţul diferă in funcţie de persoană. Preţul succesului şi al "confortului" financiar evident. Lucruri noi, atitudine nouă. Invăţăm impreună să suferim de frumuseţe! Iar la capitolul "how do we look" nu contează cum stăm! Eu, blonda-bună, tu nu contează cum arăţi, bani să ai! Că dragostea vine ea cu maşina cumpărată. Ca fluturii ăia din stomac şi din piesa Giuliei, or veni dănşii, ori cu cel pe care te-oi inşela, ori cu timpul.

Vezi pe la toate colţurile Capitalei leoaice-tinere-iubirea care mai de care mai "satisfăcute". Care vorbesc limba gimnastică gesticulănd şi ultima prepoziţie, care vorbesc tare şi apăsat, nu care cumva ultima masă să nu audă că a fost la cumpărături la Barcelona şi la Milano. Dar nu le aud niciodată povestind cum a luat-o pe cocoaşă de la "Iubitu’", că i s-a pus pata ăluia că n-a stat asta drepţi la raport! Păi, ce, auzi vreodată vorbindu-se despre steluţa? Nu, auzi doar de inegalabila ofertă. Mi-a luat maşină, mă iubeşte, deci se poate! Să mori de ciudă, nu alta! Oricum, bătaia e ruptă din rai, iar unde dă "iubitu’" creşte!*

*Aviz amatoarelor!

×
Subiecte în articol: arte preţul