x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte GALERIE FOTO! Scriitoarea britanică J.K. Rowling i-a trimis unei fetiţe din Siria un e-book cu toate volumele lui Harry Potter

GALERIE FOTO! Scriitoarea britanică J.K. Rowling i-a trimis unei fetiţe din Siria un e-book cu toate volumele lui Harry Potter

24 Noi 2016   •   17:12
GALERIE FOTO! Scriitoarea britanică J.K. Rowling i-a trimis unei fetiţe din Siria un e-book cu toate volumele lui Harry Potter

Scriitoarea britanică J.K. Rowling i-a trimis lui Bana Alabed, o fetiţă din Siria în vârstă de 7 ani, un e-book cu toate volumele lui Harry Potter, după ce mama fetei a întrebat-o pe Twitter cum poate face să le procure, relatează joi EFE. 

Mama micuţei Bana care gestionează contul de Twitter al fiicei sale, care numără deja 93.000 de followeri, i-a trimis un mesaj celebrei autoare a lui Harry Potter că fetiţa vrea "să citească pentru a uita de război". 

Mama şi fiica, care locuiesc în oraşul pustiit de război, Alep, au văzut unul din filmele despre celebrul vrăjitor care le-a încântat, astfel încât micuţa Bana a vrut să-i transmită lui Rowling cât de mult i-ar plăcea să citească aceste cărţi, iar celebra scriitoare nu a întârziat să-i răspundă: "Sper să citeşti cărţile deoarece sunt sigură că îţi vor plăcea", a postat J.K.Rowling pe Twitter. 

CLICK pe IMAGINE pentru GALERIA FOTO



"Mi-ar plăcea să le citim dar nu le avem, de unde putem să le procurăm?", a întrebat mama fetiţei pe Twitter. Un membru al echipei lui Rowling a avut ideea să trimită un e-book la Alep, lucru pe care autoarea l-a subliniat pe reţeaua de socializare: "Excelentă idee", a scris ea, citează Agerpres.

După primirea cadoului, mama fetiţei a postat o poză cu Bana ţinând în mână un afiş în care se poate citi: "My friend @jk_rowling how are you? Thank you for the book, love you from #Aleppo". Scriitoarea britanică i-a răspuns la fel de prietenos cu un mesaj în care îi transmite: "Love you too, Bana! Thinking of you, keep safe".

Citeşte şi:

Jumătate dintre copiii aflaţi în plasament au cel puţin un frate sau o soră în aceeaşi situaţie

80 de morți în urma unui atentat cu vehicul-capcană, în Irak

DESCOPERIRE EPOCALĂ pe MARTE, strat subteran de gheaţă mai mare decât statul New Mexico

 

×
Subiecte în articol: j.k. rowling alep siria