x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert în memoria lui Michael Jackson

Concert în memoria lui Michael Jackson

26 Iul 2011   •   21:00

Mama cantaretului Michael Jackson si patru dintre fratii acestuia au anuntat ca vor organiza un concert grandios in memoria starului, la care vor participa numeroase vedete internationale, in orasul scotian Cardiff, pe 8 octombrie, o initiativa criticata imediat de alti doi frati ai artistului.

Potrivit AFP, programat pentru 8 octombrie pe Millenium Stadium din Cardiff, concertul va dura circa patru ore si va fi transmis in direct in 30 de tari, a anuntat mama starului, Katherine, sora acestuia La Toya si fratii sai Tito, Marlon si Jackie luni, intr-o conferinta de presa.

Lista cu numele artistilor care vor canta la Cardiff va fi facuta publica pe 3 august, a declarat Chris Hunt, patronul Global Live Events, organizatorul concertului. Millenium Stadium din Cardiff dispune de 75.000 de locuri. Potri­vit organizatorilor, aceasta arena este cea mai mare sala de spectacole complet acoperita din Europa. Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare pe internet incepand din 4 august. Incasarile vor fi donate unor renu­mite fundatii de caritate americane si britanice.

"Vrem sa facem ceva grandios si demn de geniul muzical al lui Michael", a declarat Chris Hunt. Katherine Jackson, mama "regelului muzicii pop", decedat in iunie 2009, a declarat ca acest concert este "pe masura unui rege", in timpul conferintei de presa. "Toti membrii fami­liei mele care vor fi disponibili" vor asista la concert, a declarat Kathe­rine Jackson, reamintind faptul ca "Michael si-a consacrat intreaga viata in slujba omenirii, prin dragostea lui, muzica lui si determinarea lui de a salva planeta".

×
Subiecte în articol: michael jackson