x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O Shakira de România s-a împotmolit la X Factor

O Shakira de România s-a împotmolit la X Factor

30 Sep 2012   •   12:59
O Shakira de România s-a împotmolit la X Factor

Una dintre aparitiile care au starnit multe comentarii la editia X Factor difuzata duminica seara a fost cea a unei domnisoare extrem de emotionate, imbracata cuviincios, genul de copil cuminte si ascultator, al carei timp liber, parea sa nu fi inclus chefurile cu colegii, in adolescenta. Gabriela Margineanu a starnit curiozitatea juratilor inca de cand a urcat pe scena, probabil pentru ca fiecare se intreba oare ce gen de muzica va canta aceasta tanara. Suspansul a crescut si mai mult cand fata a spus ca studiaza vioara de la sase ani, acum are 21, si este studenta la Conservator.

Shakira de Romania

Telespectatorii au observat cu siguranta ca Gabriela a venit insotita de doua doamne, matusa si mama, care, dupa toate aparentele, s-au ocupat indeaproape de educatia fetei. Mai agitata decat concurenta parea matusa, care a declarat in fata camerelor de luat vederi ca nepoata ei este una dintre Shakirele din Romania. Inainte de intrarea in scena, aceeasi doamna, avocat de profesie, o invata pe Gabriela secretul si, totodata, importanta unei reverente in fata publicului, spunandu-i ca asa va capta de la inceput atentia si bunavointa juratilor. Cert este ca din emotie sau din teama de a nu fi ridicola, tanara n-a facut nici o plecaciune la intrarea in scena, dar a reusit sa capteze chiar si asa, ca un magnet, atentia lui Bittman, a Deliei si a lui Cheloo.

"Bittman are mila, eu nu', by Cheloo

A urmat dezastrul. Daca ar fi fost studenta la oricare alta facultate, probabil ca niciun jurat n-ar fi fost atat de dezamagit de prestatia Gabrielei. Ceea ce i-a uimit pe toti treisi l-a facut pe Cheloo sa o combata atat de vehement a fost tocmai ca ea studia un instrument de 15 ani si era la Conservator. "Nu'-ul a fost spus cu menajamente de Bittman si de Delia. Cheloo a fost insa neindurator: "Bittman are mila, eu nu. Esti o criminala. Nu stiu cum poti sa studiezi vioara si sa canti atat de prost. Daca te-as fi auzit cand eram la volan, m-as fi aruncat cu masina-n copaci', a spus juratul.

"Va dau in judecata!'

Nu fata a fost revoltata de cele trei "nu'-uri primite de la juriusi de vorbele lui Cheloo, ci matusa. Care n-a inteles sensul cuvantului "criminal' in frazele lui Cheloo. Si care s-a adresat camerei de luat vederi cu un argument zdrobitor: "Tatal fetei este de-o viata concert maestro in Iasi. Va dau in judecata!'. Cine-i victima din toata aceasta poveste, telespectatorii au aflat cu siguranta.

×
Subiecte în articol: romania shakira x factor