x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Obama îi datorează mandatul de preşedinte lui Michael Jackson, susţine fratele megastarului

Obama îi datorează mandatul de preşedinte lui Michael Jackson, susţine fratele megastarului

25 Iun 2012   •   15:37
Obama îi datorează mandatul de preşedinte lui Michael Jackson, susţine fratele megastarului

Barack Obama n-ar fi devenit presedintele SUA, daca n-ar fi fost Michael Jackson, sustine Jermaine Jackson, fratele megastarului, intr-un interviu acordat publicatiei The Independent.

Jermaine a facut referire la interviul pe care Michael l-a acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, in 1993. In cadrul inerviului, cantaretul marturisea pentru prima data ca sufera de Vitiligo, boala care a dus la depigmentarea pielii sale si ii arata realizatoarei felul in care el traieste in ferma sa, Neverland.

Jermaine Jackson spune ca din acel moment Oprah a devenit la randul ei o vedeta, dat fiind ca interviul cu Jackson a fost preluat in 90 de tari.

In 2007, Oprah il sustinea deschis pe Obama in cursa lui de a deveni presedinte, decizie care, spun multi analisti, s-a dovedit a fi decisiva in alegerea lui Obama ca presedinte.

"Michael a invitat-o (pe Oprah n.r.) la Neverland, iar acela a fost momentul in care ea a aparut in 90 de tari ale lumii si a devenit celebra. Ce a facut ea cu celebritatea? A pus-o in slujba lui Obama", sustine Jermaine.

La trei ani de la moartea cantaretului, Jermaine Jackson se arata dezamagit de felul in care americanii isi amintesc de fratele lui.

"Cred ca America nu e demna de Michael. Daca s-ar fi nascut in orice alta tara i s-ar fi ridicat monumente pentru ceea ce a facut in muzica".

In schimb, Jermaine spune ca nici macar nu s-a aflat inca ce s-a petrecut de fapt in noaptea in care Michael a murit.

"Familia inca nu stie cine a mai intrat in casa, in noaptea aceea. Poate vom afla, intr-o zi, dar nu vom gasi niciodata consolare", a mai spus Jermaine Jackson.

×