x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Suma record câștigată de Shakira după ce a lansat piesa prin care i-a umilit pe Gerard Pique și pe Clara Chia Marti

Suma record câștigată de Shakira după ce a lansat piesa prin care i-a umilit pe Gerard Pique și pe Clara Chia Marti

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2023   •   17:00
Suma record câștigată de Shakira după ce a lansat piesa prin care i-a umilit pe Gerard Pique și pe Clara Chia Marti

Shakira a lansat o recent o nouă melodie, în care îi atacă fără menajamente pe Gerard Pique și pe noua sa parteneră, Clara Chia Marti. Melodia a devenit rapid virală pe internet, iar fanii artistei au fost entuziaști față de acest nou stil muzical.

Piesa a strâns 126 de milioane de vizualizări în primele 4 zile pe Youtube, iar Shakira a câștigat peste 2,5 milioane  de dolari din această sursă. Potrivit publicației Marca.com, artista a câștigat 512.000 de dolari doar din această platformă, scrie a1.ro

Astfel, Shakira rămâne una dintre cele mai puternice și influente din industria muzicală. Ea a demonstrat încăo dată că poate atrage un public larg și că poate genera venituri considerabile din muzica sa. 

În noua piesă, Shakira vorbește despre noua parteneră a lui Pique, în vârstă de 23 de ani, față de care îşi arată dispreţul. Shakira mai spune că ea „valorează cât două tinere de 22 de ani” (Clara avea 22 de ani când Piqe a decis să formeze o relație cu ea) şi spune că prin trădarea sa e ca şi cum iubitul ei ar fi schimbat "un Ferrari cu un (Renault) Twingo" şi un „Rolex cu un Casio”.

Shakira și Pique s-au despărțit în anul 2022

Shakira s-a despărţit de fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique, în 2022, după mai bine de 10 ani de relaţie. Cei doi au doi copii.

Astfel, Shakira se alătură astfel unei liste de artişti latino consacraţi care au doborât recorduri pe YouTube - printre care J. Balvin, Luis Fonsi şi Daddy Yankee.

×
Subiecte în articol: shakira melodie