x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Tristete - Un deces in echipa Shakirei

Tristete - Un deces in echipa Shakirei

de Cristina Ologeanu    |    20 Iul 2006   •   00:00

Motivul pentru care Antonio de la Rua, logodnicul Shakirei, a venit la Timisoara la doua zile dupa iubita sa este unul foarte trist: decesul unui membru din staff-ul cantaretei. In loc sa vina la Timisoara, Antonio a aterizat la Bucuresti.

NOROCOSI. Copiii lui Gheorghe Hagi (foto dreapta) si fiica lui Gica Popescu (foto stanga) au avut sansa sa se fotografieze alaturi de Shakira

Motivul pentru care Antonio de la Rua, logodnicul Shakirei, a venit la Timisoara la doua zile dupa iubita sa este unul foarte trist: decesul unui membru din staff-ul cantaretei. In loc sa vina la Timisoara, Antonio a aterizat la Bucuresti.

Toata lumea se astepta ca Shakira sa vina la Timisoara la brat cu logodnicul ei, Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei. Insa, aceasta a venit in Romania sambata noapte spre duminica insotita doar de staff-ul ei, nici urma de Antonio. Nu a fost vorba de o cearta intre iubiti. Antonio a ramas in Zagreb (Croatia) dintr-un motiv foarte intemeiat: unul dintre membrii echipei tehnice a decedat aici in urma unui atac de cord. Sambata, Shakira a cantat in Croatia cu un scop nobil: banii stransi au fost donati unui baietel care avea urgenta nevoie de transplant de ficat. Dupa ce au fost facute toate formalitatile necesare legate de inmormantarea colegului lor. Antonio a luat avionul spre Timisoara... Cel putin asa a crezut el.

LA UN PAHAR. Cei din staff-ul roman au primit un telefon sa se duca la Aeroportul "Traian Vuia" din Timisoara sa il ia pe logodnicul Shakirei. Ajunsi acolo, cei de la Emag!c Entertainment au constatat ca nu aveau pe cine sa ia. Dupa cateva telefoane, s-a dezlegat misterul: fiul fostului presedinte al Argentinei a ajuns la Bucuresti, el crezandu-se in orasul de pe Bega. Pentru ca nu avea la ora aceea avion spre Timisoara, Antonio a fost cazat pentru o noapte intr-o cocheta vila din Capitala. Aici, logodnicul cantaretei a baut whisky pana dis-de-dimineata si si-a varsat oful in fata unui domn care a stiut sa-l asculte. Abia luni dimineata a ajuns acolo unde trebuia sa fie cu o seara inainte.

CU COPIII FOTBALISTILOR. Cu toate ca a fost profund afectata de pierderea suferita, Shakira si-a vazut in continuare de programul ei. S-a intalnit cu presa, cu oficialitatile locale, cu echipa manageriala a sponsorului principal (Vodafone), cu castigatorii unor concursuri si cu o serie de copii. Printre acestia s-au numarat si copiii lui Hagi, Kira si Iannis, si fiica lui Gica Popescu. Shakira nu a plecat cu mana goala din Romania. Ea a primit, din partea Consiliului Judetean Timis, Leul de Aur, un tricolor romanesc, o caricatura si un portret semnate de Stefan Popa Popa’s, despre acestea din urma cantareata afirmand: "Sunt extraordinare, imi plac cu atat mai mult cu cat ma reprezinta". Cantaretei i s-au mai dat doua ii si o cobza. "Ma bucur foarte tare ca mi-ati daruit aceste lucruri, mai ales ca, de regula, nu primesc asa ceva", a marturisit Shakira.

Lista cadourilor nu se opreste aici. Un fan care s-a intalnit face to face cu ea i-a daruit un desen facut chiar de el, desen pe care diva a spus ca il va include in colectia sa de cadouri primite de la fanii din intreaga lume. Dupa schimbul de amabilitati si dupa oferirea cadourilor, s-a trecut la poze.

PESTE UN MILION DE EURO. Vizita Shakirei in Romania nu a fost lipsita de incidente. Dupa ce un barbat a patruns luni la pranz in vestiarul acesteia de pe Stadionul "Dan Paltinisanu" (Shakira fiind la hotel la ora aceea), au fost luate masuri suplimentare de securitate. Ea a fost si mai atent supravegheata. Ba chiar cantareata a refuzat sa mai iasa pe terasa hotelului sau la piscina. Desi trebuia sa plece spre Atena imediat dupa concert, Shakira a mai ramas in Romania. Asta pentru ca i-a placut foarte mult la noi. Abia marti la pranz a decolat spre Atena. Inainte de a pleca, a mai impartit autografe si s-a fotografiat cu fanii, atat in fata hotelului unde a fost cazata, cat si la aeroport. In timp ce Shakira le facea o bucurie fanilor, logodnicul ei a facut niste cumparaturi din aeroport. El si-a achizitionat o serie de reviste de decoratiuni.

Intregul eveniment organizat de Emag!c Entertainment a costat peste un milion de euro, de la promovare, chirii, partea tehnica, scena si pana la onorariul Shakirei.

PESTE 50.000 DE ALBUME VANDUTE
In intreaga lume, Shakira a vandut peste 26 de milioane de albume. La noi, peste 50.000, pentru trei titluri. Cel putin asa a afirmat Dan Popi, presedintele UPFR. Acesta a profitat de venirea Shakirei in Romania pentru a-i inmana cantaretei columbiene, din partea UPFR, Discul de platina pentru cele trei albume - "Laundry Service", "Oral Fixation 1" si "Oral Fixation 2" (foto). "Numai «Oral Fixation 2» s-a vandut in aproape 5.000 de exemplare, desi s-a lansat de doar doua luni", ne-a declarat Dan Popi.

TRANDAFIRII
"Visez la o ferma cu multe animale si sa plantez rosii. Ceea ce am remarcat la Timisoara si mi-a placut foarte mult este faptul ca in parcuri sunt foarte multi trandafiri, iar eu iubesc plantele"
TIMIDITATEA
"Cred ca Shakira de pe scena lasa impresia ca e lipsita de inhibitii, ca e foarte curajoasa. In realitate insa sunt foarte timida. A trebuit sa invat cum sa ascund acest lucru"
DINTOTDEAUNA
"De cand ma stiu m-am simtit mai aproape de muzica, de poezie, de arta in general. Intotdeauna m-am vazut ca fiind parte din acest domeniu"
BINECUVANTATA
"De fiecare data cand urc pe scena si vad acei oameni care canta alaturi de mine, ma simt binecuvantata. Simt ca fac ceea ce mi-a fost destinat. Daca as face altceva, probabil as fi frustrata"

  • Foto: Emag!c Entertainment
  • ×
    Subiecte în articol: cultura timisoara antonio shakira shakirei