x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Copiii lui Michael Jackson intră în custodia mamei fostului star

Copiii lui Michael Jackson intră în custodia mamei fostului star

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Iul 2009   •   00:00
Copiii lui Michael Jackson intră în custodia mamei fostului star

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a obţinut custodia celor trei copii ai cântăreţului după un acord cu mama biologică a celor doi copii mai mari, Deborah Rowe,. Astfel, a fost evitată o bătălie juridică între cele două părţi, informează AFP. În urma acordului acordului copiii "Regelui muzicii pop" vor locui la bunica lor Katherine , în vârstă de79 ani.



Deborah Rowe, care a renunţat să mai ceară custodia, a obţinut un drept la vizită. Ea este mama lui Prince Michael (12 ani) şi a lui Paris (11 ani). Cel mai mic dintre copii, Prince Michael II (7 ani) a fost născut de o mamă purtătoare de sarcină a cărei identitate nu a fost dezvăluită niciodată. Atribuirea custodiei copiilor dnei Jackson figura printre ultimele dorinţe ale lui Michael Jackson în testamentul său. În cazul absenţei mamei sale, el o desemnase pentru acest rol pe una dintre prietenele sale, cântăreaţa Diana Ross.

Dna Rowe, care anunţase după moartea lui Michael Jackson că intenţionează să obţină custodia copiilor, nu va obţine bani suplimentari în afara acordului parental deja recunoscut, precizează comunicatul. Potrivit media, această sumă s-ar ridica la 8,5 milioane de dolari. Debbie Rowe şi Katherine Jackson se vor întâlni în cadrul unui tribunal din Los Angeles luni, 3 august, în cursul unei audieri în care un judecător va ratifica acordul.

×
Subiecte în articol: magazin michael jackson