x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Irinel: Probabil că Monica o s-o crească pe Irina în cabinetul avocatei

Irinel: Probabil că Monica o s-o crească pe Irina în cabinetul avocatei

25 Feb 2011   •   11:03
Irinel: Probabil că Monica o s-o crească pe Irina în cabinetul avocatei
Sursa foto: Bogdan Chesaru /Jurnalul National

153648-.jpgVIDEO - Irina, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu, devine cea mai importantă miză în divorţul care abia începe. Şi unul, şi celălat vor fetiţa. Monica nu are de gând să aştepte finalizarea divorţului care are primul termen pe 21 martie pentru a avea copilul alături. Aşa ca a invocat ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Irinel Columbeanu a ajuns în această dimineaţă la judecătoria Buftea, acolo unde se discută ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Omul de afaceri a declarat că Monica nu l-a informat că va începe acţiunea de divorţ. "Am aflat din presă că a depus divorţ, ca şi de existenţa acestei cereri de ordonanţă prezidenţială".

„Eu nu ştiu pe ce se bazează instanţa (...), că o simplă cerere de patru rânduri care nu justifică cu absolut nimic urgenţa acestei măsuri temporare, mi se pare ce rizibilă, nu numai ridicolă.

Întrebat dacă Monica a precizat în cerere unde ar putea să o crească pe Irina, afaceristul a făcut o declaraţie ironică. „Luându-ne după acte, probabil că o s-o crească la cabinetul avocatei ei”.

×