x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Jackson plănuieşte să lanseze o emisiune de descoperire a tinerelor talente

Michael Jackson plănuieşte să lanseze o emisiune de descoperire a tinerelor talente

de Jurnalul National    |    14 Noi 2007   •   00:00

Căntăreţul american Michael Jackson plănuieşte să lanseze impreună cu fratele său, Jermaine, tatăl său, Joe, şi actorul recompensat cu Premiul Oscar Jamie Foxx un concurs de descoperire a tinerelor talente muzicale, similar emisiunii de televiziune "Megastar", informează celebritywonder.com, citat de Mediafax.


Căntăreţul american Michael Jackson plănuieşte să lanseze impreună cu fratele său, Jermaine, tatăl său, Joe, şi actorul recompensat cu Premiul Oscar Jamie Foxx un concurs de descoperire a tinerelor talente muzicale, similar emisiunii de televiziune "Megastar", informează celebritywonder.com, citat de Mediafax. Căntăreţul (49 de ani) vrea să lanseze un concurs rival emisiunii americane de succes "American Idol" (echivalentul "Megastar") moderată de Simon Cowell.
"Michael a văzut căt de mult succes a avut «American Idol», dar ştie că alături de familia sa şi de prietenii celebri pe care ii are poate realiza o emisiune mult mai bună", a spus o sursă apropiată căntăreţului. Starul pop urmează să apară in decembrie ca mentor in concursul de descoperire de tinere talente, difuzat in Marea Britanie, "The X Factor", creat tot de producăorul de televiziune Simon Cowell.

"Am primit un telefon de la oamenii lui (ai lui Michael Jackson n.r.) care mi-au spus că ii place emisiunea şi şi-ar dori să participe la ea", a declarat recent Cowell.
Aceasta ar fi prima apariţie a lui Jackson la un post de televiziune britanic, după controversatul interviu acordat lui Martin Bashir pentru documentarul "Living with Michael Jackson: A Tonight Special", difuzat in 2003. Acest documentar, in care Jackson a recunoscut, printre altele, că a dormit de mai multe ori cu copii in pat, a fost foarte important in procesul in care starul a fost acuzat de pedofilie. Procesul s-a incheiat in 2005 cu achitarea căntăreţului.
Regina Elisabeta a II-a işi sărbătoreşte Nunta de Diamant
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Principele Filip vor sărbători la 20 noiembrie Nunta de Diamant, cu ocazia aniversării celor 60 de ani de căsătorie, la eveniment urmănd să participe şi Principesa Margareta a Romăniei şi Principele Radu, informează un comunicat remis Mediafax.
   La 19 noiembrie, la Catedrala Westminster din Londra, se va oficia o slujbă de celebrare, destinată membrilor apropiaţi ai Familiei Regale a Marii Britanii.
   Principesa Margareta a Romăniei, care a fost botezată in religia ortodoxă de către Principele Filip, şi Principele Radu de Hohenzollern - Veringen vor reprezenta Familia Regală a Romăniei la acest eveniment.
   Postul public britanic de televiziune BBC1 va transmite live serviciul religios de la Catedrala Westminster. După eveniment, Regina Elisabeta a II-a şi Principele Filip vor dezveli o placă jubiliară in Piaţa Parlamentului (adiacentă Catedralei).
   De asemenea, Colecţia Regală instituţie care se ocupă de colecţia de artă a Casei Regale a Marii Britanii şi de administrarea reşedinţelor va organiza la Castelul Windsor o expoziţie, cu ocazia aniversării Nunţii de Diamant. Vor fi expuse obiecte din suita mariajelor celor cinci monarhi care au ocupat tronul Marii Britanii in ultimii 150 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin jackson michael jackson