x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "TRON: Moştenirea", lider în box office-ul românesc de weekend

"TRON: Moştenirea", lider în box office-ul românesc de weekend

21 Dec 2010   •   18:24
"TRON: Moştenirea", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul SF "TRON: Moştenirea" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 531.881 de lei şi 23.232 de spectatori. La 28 de ani de la apariţia filmului "Tron", continuarea acestuia, lungmetrajul SF "TRON: Moştenirea/ TRON: Legacy", de Joseph Kosinski, lansat la sfârşitul săptămânii trecute, a ocupat prima poziţie în box office-ul nord-american, cu încasări de 43,6 milioane de dolari , informează Mediafax. Acest film SF vizionar, care îi face pe spectatori să plonjeze într-un univers informatic virtual, spune povestea unui tânăr creator de jocuri video care se teleportează într-un joc periculos, cu scopul de a descoperi misterul din spatele dispariţiei tatălui său.

Pe poziţia a doua s-a clasat o altă premieră, filmul "Viaţa aşa cum e ea", care a avut încasări de 300.312 lei şi 16.692 de spectatori. Holly Berenson (Katherine Heigl) şi Eric Messer (Josh Duhamel) sunt doi adulţi mult prea preocupaţi de ascensiunea profesională pentru a avea o viaţă privată normală şi o relaţie de cuplu stabilă, motiv pentru care prima lor întâlnire romântică se transformă într-un dezastru, femeia jurând să nu îi acorde o altă şansă tânărului cu care nu pare să aibă nimic în comun. Singura persoană care îi apropie pe cei doi este micuţa Sophie, fiica celor mai buni prieteni ai lor, pe nume Peter şi Alison Novack, pe care amândoi o iubesc în egală măsură şi pe care o răsfaţă ca pe propriul copil.

Pe locul al treilea s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, "Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi", care a avut încasări de 151.753 de lei şi 7.131 de spectatori. În acest film, Edmund şi Lucy Pevensie, împreună cu vărul lor Eustace, sunt înghiţiţi de o pictură şi transportaţi înapoi în Narnia, pe superba corabie Zori-de-Zi. Aceştia se alătură regelui Caspian şi unui şoarece războinic, pe nume Reepicheep, pentru o misiune de care depinde însăşi soarta Narniei.

Pe poziţia a patra se regăseşte filmul de animaţie "Megamind", cu încasări de 102.273 de lei şi 4.735 de spectatori. Megamind este cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea, dar şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l învingă.

Pe poziţia a cincea s-a clasat "Harry Potter şi Talismanele Morţii", cu încasări de 62.797 de lei şi 4.107 de spectatori. Filmul "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I", regizat de David Yates, prezintă aventurile periculoase prin care trec Harry (Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson) şi Ron (Rupert Grint), în încercarea lor de a distruge cheia nemuririi Lordului Voldemort, numită Horcruxurile. Cea de-a doua parte a filmului va fi lansată în iulie 2011.

×
Subiecte în articol: incasari premiera box office