x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 24 iunie 2015. Atenţie la oportunităţile neaşteptate de câştig şi ascensiune.

Horoscop zilnic, miercuri, 24 iunie 2015. Atenţie la oportunităţile neaşteptate de câştig şi ascensiune.

23 Iun 2015   •   19:47
Horoscop zilnic, miercuri, 24 iunie 2015. Atenţie la oportunităţile neaşteptate de câştig şi ascensiune.
Berbec  - Azi ai nevoie de flexibilitate și deschidere, pentru a negocia cu partenerul unele decizii care nu sunt ușor de luat și nici confortabile.

Taur  -  E posibil să te simți prins între ciocan și nicovală la muncă, unde ți se cer explicații sau ești constrâns să faci lucruri care nu-ți plac.

Gemeni  - Siguranța materială e o prioritate. În săptămânile următoare vei lupta foarte mult pentru asta. Dar nu lăsa frica să-ți guverneze alegerile.

Rac  -   Chiar dacă există tensiune, intri în joc cu propriile arme și strategii. Atenție la oportunitățile neașteptate de câștig și ascensiune.

Leu  -   O perioadă în care e necesar să ai mai multă grijă de tine, în toate sensurile. Protejează-ți spațiul, și schimbă unele obiceiuri toxice.

Fecioară -  Vei afla pe cine te poți baza pe termen lung, cu cine merită să rămâi și în ce proiecte, și, mai ales, ce contează cu adevărat pentru tine.

Balanță -  Ai de lucru pentru a-ți păstra imaginea, funcția sau orice alt statut la care ții. Dar e nevoie de sinceritate față de ține și înțelepciune.

Scorpion -   Nu renunța la punctul tău de vedere doar de frică să nu pierzi ceva, dar fii dispus să accepți că nu toată lumea vede lucrurile ca tine.

Săgetător -  Apar tot felul de șanse și deschideri pentru tine, în ce privește iubirea, călătoriile, dorințele și ce iubești și te pasionează să faci. 

Capricorn - E bine să nu dai curs provocărilor, ci să abordezi orice situație cu luciditate, fără să iei personal eventualele atacuri sau reproșuri.

Vărsător -  O perioadă solicitantă la muncă. Tendința de a te agăța te poate duce la epuizare. Poți deveni conștient în privința atașamentelor toxice.

Pești -  Revenirea la ceea ce iubești, atenția acordată oamenilor dragi dar și pasiunilor tale, îți amintesc cât de frumos e să-ți urmezi inima.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   

×
Subiecte în articol: horoscop 24 iunie 2015