x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 6 mai 2015. E vremea sa dai cartile pe fata si sa recunosti niste adevaruri

Horoscop zilnic, miercuri, 6 mai 2015. E vremea sa dai cartile pe fata si sa recunosti niste adevaruri

05 Mai 2015   •   19:57
Horoscop zilnic, miercuri, 6 mai 2015. E vremea sa dai cartile pe fata si sa recunosti niste adevaruri
E timpul sa-ti pui ordine in prioritati, sa schimbi ceva in filozofia de viata si in convingerile de care te-ai atasat. E posibil ca astazi sa intalnesti oameni si sa primesti mesaje care au ca scop exact aceasta schimbare, pentru care e necesar sa fii flexibil deci dispus sa privesti lucrurile si din alt punct de vedere. Un punct de vedere nou iti poate aduce creatii si experiente noi. Tu hotarasti daca merita…

Horoscop 6 mai. Taur
Pentru tine, aceasta zi poate fi provocatoare la capitolul finante, afaceri, castiguri si/sau plati. Dincolo de perceptia ca ai un blocaj sau ca lucrurile nu merg asa cum vrei tu, sta posibilitatea de a schimba ceva in modul de gandire si in judecatile pe care le emiti cu privire la situatia prezenta. Cu alte cuvinte, situatia arata exact asa cum o creezi in mintea ta. Esti dispus sa ceri si sa aduci o schimbare acolo, in interiorul tau, in loc sa fortezi lucrurile in exterior?

Horoscop 6 mai. Gemeni
E vremea sa dai cartile pe fata si sa recunosti niste adevaruri, in primul rand fata de tine si apoi fata de partenerul de viata. Aceasta este calea, si solutia la tensiunile care mocnesc in spatiul relational, fie ca vorbim de un parteneriat de viata sau de unul de afaceri. Comunicarea deschisa, recunoasterea fara retineri a sentimentelor, aspiratiilor, dar si a nemultumirilor, te poate ajuta sa faci un salt esential in viata ta si mai ales in starea de bine.

Horoscop 6 mai. Rac
Te afli in plin proces de inventare a noi cai, mijloace, idei de a te exprima si a valoriza potentialul, cunoasterea si experienta pe care le detii. Practic, energia astrala te sustine sa accesezi o noua forma de prosperitate si se pare ca pentru asta e necesar sa renunti la unele puncte de vedere despre munca, serviciu, colegi si sa reformulezi unele credinte si dorinte. Daca esti sincer cu tine si deschis catre noi posibilitati, vei vedea cu usurinta drumul potrivit.

Horoscop 6 mai. Leu
Se prefigureaza o cale noua.  Astazi ai deschiderea necesara pentru a spune DA unui nou proiect sau macar pentru a-ti clarifica ce vrei sa creezi diferit, avand in vedere momentul in care te afli si cine esti acum. Poate ca nu iti e foarte clar unde te va conduce drumul care se deschide, ce beneficii iti va aduce sau  cum se vor desfasura exact lucrurile, insa nu asta este tema pe care sa te concentrezi acum. Descatuseaza creativitatea si curajul, lasa inima sa aleaga in functie de ceea ce iubesti sa fii si sa faci, asta e tot.

Horoscop 6 mai. Fecioara
Pentru ca ceva nou sa inceapa, ceva vechi e nevoie sa se incheie. Astazi e posibil sa ai niste constientizari valoroase cu privire la unele capitole pe care e timpul sa le inchizi, luand din ele doar ceea ce iti este necesar pentru a continua calatoria. Oricum, e important sa fii atent la tine astazi, sa vezi care-ti sunt nevoile emotionale reale, cum iti poti manifesta mai mult grija, iubirea si respectul fata de tine. Relatiile cu familia se pot imbunatati. La fel si confortul in camin.

Horoscop 6 mai. Balanta
Poate ca nu ai foarte multa coerenta si eficienta, daca-ti propui sa te ocupi de sarcini de serviciu sau de chestiuni de detaliu si rutina. Energia acestei zile este una a creativitatii, a optimismului si comunicarii inspirate. Daca esti dispus sa lasi deoparte seriozitatea si gravitatea cu care uneori tinzi sa privesti viata si pe tine, e posibil sa traiesti experiente minunate astazi, cu sprijinul si contributia unor oameni fascinanti. Nu e exclus sa primesti si o propunere interesanta in vederea unui parteneriat nou.

Horoscop 6 mai. Scorpion
Energia creatoare si pozitiva a acestei zile te destinde si te sprijina sa vezi noi oportunitati in ce priveste afacerile, cariera si banii. Odata ce renunti la pretentia de a avea garantii si certitudini, un drum profitabil se poate deschide in fata ta si noi sume de bani sunt gata sa ajunga in portofelul tau. Esti pregatit sa-ti vezi valoarea reala? Ai incredere in faptul ca poti contribui in viata ta si a altora, prin ceea ce esti, stii si manifesti?

Horoscop 6 mai. Sagetator
Cu Luna in semnul tau natal, reusesti sa te scuturi de gandurile pesimiste si de emotiile aferente si incepi sa privesti viata cu mai mult optimism si deschidere. De altfel, energia acestei zile te invita sa te explorezi mai atent, in sensul de a descoperi ce te bucura cu adevarat sa fii, sa faci si sa creezi. Aspiratiile si dorintele sunt astazi motorul tau, iar iubirea- combustibilul. Alimenteaza fiecare dorinta si fiecare moment cu iubire, fa alegeri pentru bucuria ta si lasa restul in „mainile”… universului.

Horoscop 6 mai. Capricorn
Accentul este pus astazi pe incredere si credinta, pe curajul de a inainta dupa cum simti, chiar daca nu ai toate datele si nu detii controlul total. Binecuvantari neasteptate iti pot umple aceasta zi, daca esti dispus sa te dai la o parte din calea ta si sa te ocupi mai degraba cu linistea si echilibrul, decat cu a face diverse lucruri asa-zis importante. Pana si tu ai nevoie sa te opresti din cand in cand, sa privesti atent imprejur si sa-ti hranesti sufletul in moduri numai de tine stiute.

Horoscop 6 mai. Varsator
Poate ca a sosit momentul sa recunosti care sunt adevaratele motive pentru care stai in unele relatii de prietenie sau te asociezi cu unii oameni in tot felul de proiecte. Daca astazi te prinzi de unele compromisuri pe care le-ai facut, ai posibilitatea sa renunti la ele pentru a te elibera si a castiga in schimb mai mult spatiu in viata ta, pentru noi dorinte si aspiratii, noi proiecte si, de ce nu, noi prieteni.

Horoscop 6 mai. Pesti
Dumnezeu iti da, dar in traista iti bagi singur. Cam asa arata contextul zilei pentru tine, in sensul ca se arata oportunitati si sanse de afirmare si succes, dar e necesar sa le si primesti in viata ta cu bratele deschise. Prin urmare, fii atent la tot ce apare astazi si accepta noile provocari la… creativitate! Un drum nou si nonconformist pare sa se deschisa acum in ce priveste zona profesionala si financiara…
 
 
Astrolog Nicoleta Svârlefus
horoscop oferit de astrocafe.ro 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

×
Subiecte în articol: Horoscop 6 mai horoscop