x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Sufletele pereche ale zodiilor. Ei sunt cei mai romantici nativi

Sufletele pereche ale zodiilor. Ei sunt cei mai romantici nativi

de Vali Deaconescu    |    11 Apr 2024   •   10:00
Sufletele pereche ale zodiilor. Ei sunt cei mai romantici nativi
Sursa foto: Unsplash.com

Există povești de dragoste care par să depășească granițele timpului, în care doi oameni se regăsesc unul pe celălalt de parcă s-ar fi întâlnit în fiecare viață anterioară. Aceste conexiuni profunde nu sunt întotdeauna întâmplătoare, ci pot fi rezultatul unor legături karmice care supraviețuiesc prin mai multe reîncarnări. Iată trei duo-uri zodiacale care par să se regăsească mereu în fiecare existență:

Berbec și Vărsător

În multe feluri, Berbecii și Vărsătorii își petrec majoritatea vieților în căutarea unuia pe celălalt, căutându-și sufletul pereche considerat a fi doar la îndemână. Vărsătorii, mereu trăind în propria lor lume, sunt captivați de cei care îi fascinează, de aceea se simt atât de atrași de aventurile Berbecilor. Ca și călători neliniștiți, Berbecii caută pe cineva care să împărtășească stilul lor de viață plin de adrenalină - poate cineva dispus să se alăture în călătoriile lor epice în străinătate. Dându-și unul altuia o distanță respectuoasă, dar întotdeauna revenind împreună, dragostea lor este destul de spectaculoasă pentru a umple mai multe vieți.

Rac și Capricorn

În timp ce Racii se îndrăgostesc cu ușurință minimă, Capricornii își iau mult mai mult timp să își recunoască sentimentele romantice. Cu toate acestea, Racii acceptă cu ușurință această distanță emoțională. Pentru ei, așteptarea atenției unui Capricorn este ca un joc plăcut. Atunci când Capricornii arată în cele din urmă căldură sinceră față de ei, victoria unui Rac este cu atât mai dulce, întrucât aceștia au depus eforturi considerabile pentru a obține dragostea lor. Ca și muncitori dedicați, Capricornii pot aprecia eforturile suplimentare pe care le-a făcut un Rac pentru a-și câștiga dragostea, făcându-i și mai recunoscători pentru gesturile lor afectuoase.

Fecioară și Pești

Opuse pe hârtie, Fecioarele și Peștii scot la iveală cele mai bune aspecte ale unuia și ale celuilalt, formând un cuplu care combină cele mai mari aspecte ale sinele individual într-o entitate colectivă. În cazul Fecioarelor, acestea se simt atrase de mentalitatea artistică, aproape etereală a unui Pește, bucurându-se de spontaneitatea și imaginația lor nelimitată. Peștii, pe de altă parte, apreciază perfecționismul rigid al Fecioarelor, ancorându-i în prezent în loc să le permită să evadeze în propriile lor gânduri. Împreună, aceste două semne se echilibrează reciproc, îmbunătățindu-și viețile în fiecare nouă reîncarnare, potrivit Collective.world.

×
Subiecte în articol: romantic horoscop