x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson a murit din cauza medicamentului prescris de medicul său

Michael Jackson a murit din cauza medicamentului prescris de medicul său

28 Iul 2009   •   00:00
Michael Jackson a murit din cauza medicamentului prescris de medicul său

Poliţia din Los Angeles a stabilit că doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, i-a administrat cântăreţului un medicament puternic ce i-ar fi provocat moartea, a anunţat ieri postul american de televiziune CNN, citând surse apropiate anchetei.



De la decesul neaşteptat, la 25 iunie, la Los Angeles, al "regelui pop", la vârsta de 50 de ani, doctorul Murray s-a aflat în centrul anchetei după ce poliţia a găsit la domiciliul cântăreţului mai multe recipiente cu Propofol, un anestezic extrem de puternic folosit în spitale.

Avocaţii doctorului Murray şi poliţia din Los Angeles au refuzat să comenteze. Potrivit CNN, rezultatele autopsiei lui Michael Jackson ar urma să fie anunţate "săptămâna aceasta".

Ancheta cu privire la moartea lui Michael Jackson s-a restrâns miercurea trecută asupra doctorului Murray, după percheziţia efectuată de Agenţia federală americană pentru combaterea consumului de stupefiante (DEA), asociată poliţiei din Los Angeles şi celei din Houston (Texas), a unuia din cabinetele medicului de la Houston.

Avocatul doctorului Murray, Ed Chernoff, a confirmat percheziţia şi a precizat că forţele de ordine veniseră să caute dovezi ale "crimei".

Potrivit lui Chernoff, anchetatorii au plecat la prânz cu "21 de documente" şi cu "o copie a hard-disk-ului unui calculator".

Familia lui Michael Jackson nu a ezitat niciodată să-şi arate neîncrederea faţă de Conrad Murray, cerând în repetate rânduri poliţiei să facă lumină în privinţa rolului pe care l-a avut medicul în ultimele momente din viaţa cântăreţului.

Numeroase mărturii au scos la iveală dependenţa lui Michael Jackson de analgezice, sedative şi alte somnifere foarte puternice.

Mediafax

×
Subiecte în articol: special michael jackson conrad murray