x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson se întoarce la Neverland

Michael Jackson se întoarce la Neverland

de Mihaela Matachita    |    30 Iun 2009   •   00:00

Citând surse ale forţelor însărcinate cu securitatea ceremoniilor funerariilor lui Michael Jackson, site-ul tmz.com a anunţat că trupul cântăreţului va fi depus la Neverland în cursul zilei de joi.



O coloană motorizată de 30 de vehicule, inclusiv aceea care va transporta corpul neînsufleţit al megastarului, va pleca de la Los Angeles spre Neverland joi, la ora locală 10:00, a precizat TMZ citând surse ale organelor de ordine. Acestea au discutat marţi aspectele de securitate şi control al traficului şi există în plan ca expunerea pentru public a rămăşiţelor pământeşti să fie programată pentru vineri sau sâmbătă.

Michael Jackson a murit, joia trecută, la locuinţa închiriată în zona Los Angelesului, ca urmare a unui stop cardiac, circumstanţele decesului ridicând multe semne de întrebare.

Poliţia vrea să discute cu încă un medic, anume cu dermatologul lui Michael Jackson, Arnold Klein, despre medicamentele pe care acesta le-ar fi prescris sau administrat vedetei. Klein şi-a angajat deja un avocat. Michael Jackson a fost văzut în mod repetat intrând şi ieşind din cabinetul din Beverly Hills al dermatologului în lunile dinaintea morţii. Medicul curant al vedetei, Conrad Murray, cardiolog, a fost primul care a încercat să îl resusciteze pe Michael Jackson, înainte ca pacientul să fie dus la spital, unde a fost declarat mort după eşuarea altor încercări de resuscitare.

TMZ a mai relatat că au fost emise mandate de percheziţie a locuinţei megastarului, acestea având deja loc vinerea trecută şi luni. A doua percheziţie s-a desfăşurat ca urmare a discuţiilor poliţiei cu doctorul Murray şi s-a concentrat pe căutarea de substanţe controlate şi ace de seringă, deoarece există suspiciunea că "Regele muzicii pop" a suferit un stop cardiac în urma unei supradoze de analgezice puternice.

×
Subiecte în articol: special michael jackson